Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы

За 9-10 березня співробітники столичної ДАІ виявили 1451 порушення Правил дорожнього руху. Перевищення швидкості так і залишається одним з найбільш розповсюджених порушень, за вихідні дні зареєстровано 665 відхилень від правил. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 82 водії. Крім того, виявлено 56 пішоходів, які порушували Правила дорожнього руху.

За минулі вихідні в столиці було зареєстровано 9 ДТП, внаслідок яких 1 особа загинула та 16 отримали травми. Щоб уникнути ризику потрапити в ДТП, Державтоінспекція радить водіям бути уважними при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижувати швидкість, не об’їжджати транспорт, який зупинився перед «зеброю», а зупинитися і пропустити людей, які переходять дорогу. Також, необхідно своєчасно перевіряти технічний стан свого транспортного засобу, а також не залишати автомобілі там, де це заважатиме нормальному руху транспорту.

Інспектори ДАІ Святошинського району «гарячим слідом» затримали чоловіка, який скоїв незаконне заволодіння автомобілем «Skoda Octavia».

9 березня співробітники полку ДПС ДАІ затримали громадянку, яка скоїла крадіжку з продуктового магазину в сумі 10000 гривень. Також під час зупинки автомобіля «Mercedes-Benz Vito», з’ясувалося, що ним заволоділи шахрайським шляхом. А наступного дня інспектори ДПС ДАІ затримали чоловіка, що викрав 6000 гривень у іншого громадянина.

 Крім того, співробітники Державтоінспекції за незаконне зберігання наркотичних речовин затримали трьох осіб. Для з’ясування обставин, всіх затриманих доставлено до райуправлінь міліції.

За прогнозом Гідрометеоцентру в столиці буде зберігатися низька температура повітря. За таких погодних умов столична Державтоінспекція закликає водіїв під час руху бути максимально уважними та обережними, дотримуватись швидкісного режиму, безпечної дистанції, правил маневрування, в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ м. Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

ВЗГ УДАІ м. Київ

 

You may also like...