Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы

В столиці співробітники міліції затримали двох громадян, які шляхом сканування сигналізації намагалися викрасти автомобіль «Jaguar»

У середу, 13 березня у Святошинському районі інспектори ДАІ спільно з працівниками   карного розшуку та державної служби охорони затримали двох чоловіків, які незаконно заволоділи автомобілем «Jaguar S-Type». Ця подія сталася на бульварі Вернадського,57. Чоловіки відкрили авто шляхом сканування сигналізації. Але уїхати їм не вдалося, на заваді стали працівники міліції, які і затримали крадіїв. Громадян для подальшого з’ясування всіх обставин доставлено до райуправління міліції.

Вчора, співробітники столичної ДАІ виявили 833 порушення Правил дорожнього руху. Перевищення швидкості так і залишається одним з найбільш розповсюджених порушень, зареєстровано 261 відхилення від правил. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 37 водіїв. Крім того, виявлено 48 пішоходів, які порушували Правила дорожнього руху. 

У середу, в столиці було зареєстровано 4 ДТП (3 наїзди на пішоходів), внаслідок яких 4 особи отримали травми. Щоб уникнути ризику потрапити в ДТП, Державтоінспекція радить водіям бути уважними при проїзді пішохідних переходів, заздалегідь знижувати швидкість, не об’їжджати транспорт, який зупинився перед «зеброю», а зупинитися і пропустити людей, які переходять дорогу. Також, необхідно зважати на погодні умови – дотримуватись дистанції руху, а  в умовах недостатньої видимості рухатися з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Вчора, у Дніпровському районі зареєстровано незаконне заволодіння автомобілем «ВАЗ-2101», номерний знак АІ5442СА, зеленого кольору. Викрали автомобіль з вулиці Алма-Атинській, 39/3. Прийнято міри розшуку.

Співробітники ДАІ виявили 14 транспортних засобів, що знаходились у розшуку. Крім того, затримано 7 громадян, яких розшукувала міліція. Громадян доставлено до райуправлінь міліції. Також у Дніпровському районі затримано двох чоловіків: одного за  нанесення тілесних ушкоджень іншому громадянину, а другого за порушення правил зберігання мисливської зброї. Затриманих доставили до райуправління міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ м. Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Києва
 

You may also like...