Злочини та пригоди на Дніпропетровщині станом на 1 квітня

Злочини та пригоди на Дніпропетровщині станом на 1 квітня

08 березня до Бабушкiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги у власнiй квартирi по вул. Повiтова смерть непрацюючої ранiше судимої жінки 1984 р.н. настала внаслiдок механiчної асфiксiї. В ходi проведення досудового слiдства було встановлено, що 08.03.2013 о 13.00 непрацюючий, ранiше судимий чоловiк потерпiлої 1979 р.н. перебуваючи за мiсцем спільного мешкання, пiд час сварки, яка виникла на грунтi постiйних зловживань останньою спиртними напоями, побив її долонями по обличчю пiсля чого задушив подушкою. За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

31 березня до Днiпропетровського райвідділу міліції надiйшло повідомлення про те, що на звернулась жінка 1973 р.н. Заявниця повідомила про те, що 31.03.2013 о 21.20 за мiсцем свого мешкання виявила тіло малолiтнього сина та матерi. Працівниками міліції було виявлено тіло малолітнього 2000 р.н. з вiдкритою ЧМТ та тіло пенсiонерки 1943 р.н.в повiшеному станi на мотузцi. Попередньо тiлеснi ушкодження малолiтньому молотком спричинила його бабуся після чого покiнчила життя самогубством через повiшення. Знаряддя злочину – молоток – вилучено. За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство)КК України

30 березня до Криничанського райвідділу міліції звернулась пенсiонерка 1948 р.н. Заявниця повідомила про те, що на вулицi бiля її будинку, в несвiдомому станi лежить невiдомий чоловiк з травмою голови. Виїздом на мiсце було встановлено особу потерпiлого як непрацюючий чоловік 1980 р.н. Проведеними заходами за злочин затримано мiсцевого жителя, непрацюючого, раніше судимого чоловіка 1991 р.н., який 30.03.2013 о 19.00 за мiсцем свого мешкання, в гаражi розпивав спиртнi напої з потерпiлим i пiд час раптово сварки мiж ними виникла бiйка, зловмисник взявши камiнь, декiлька разiв вдарив ним по головi потерпілому. Знаряддя злочину – камiнь – вилучено. За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121(Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

30 березня до Новомосковського міського відділу міліції надiйшло повідомлення про те, що з мiсця мешкання по вул. Свiчкаренка з проникаючим рiзаним пораненням грудної клітини доставлено непрацюючого, ранiше судимого чоловіка 1956 р.н. Працівниками міліції було встановлено, що о 19.00 за мiсцем мешкання потерпiлого непрацюючий раніше судимий чоловік 1986 р.н. пiсля спiльного розпиття спиртних напоїв, пiд час раптово виниклої сварки, кухонним ножем, спричинив потерпiлому зазначенi тiлеснi ушкодження. Знаряддя злочину – кухонний нiж – вилучено. За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121(Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

30 березня до Інгулецького райвідділу Криворізького міського управління міліції вiд медсестри приймального вiддiлення комунального закладу надiйшло повідомлення про те, що до лiкарня з проникаючим колото-рiзаним ножовим пораненням черевної порожнини звернулась мiсцева жителька 1965 р.н., яка пояснила лiкарям, що о 13.00 зазначене тiлесне ушкодження спричинив кухонним ножем її чоловiк, непрацюючий чоловік 1962 р.н. Зловмисник – затриманий. Знаряддя скоєння злочину – кухонний нiж – вилучено. За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121(Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

30 березня до Днiпропетровського райвідділу надiйшло повідомлення про те, що о 15.10 в одному з супермкетів по вул. Нижньоднiпровськiй непрацююча жінка 1966 р.н., вiдкрито заволодiла сумочкою з грошима 1 тис. 900 грн у непрацюючої 1959 р.н. Зловмисниця – затримана. Викрадене – вилучено.

30 березня до Новомосковського міського відділу міліції від лiкаря хiрургiчного вiддiлення надiйшло повідомлення про те, що для надання медичної допомоги звернувся непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1982 р.н. Заявник повідомив про те, що 29.03.2013 о 22.00 в с. Орлiвщина по вул. Дачнiй, пiсля спiльного розпиття спиртних напоїв непрацюючi чоловіки 1989 та 1993 р.н. побивши руками по головi i тулубу, заволодiли грошима 200 грн у чоловіка. Зловмисники – затримані.

30 березня працівниками Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського упралвння міліції пiд час проведення санкцiонованого обшуку у непрацюючого, ранiше судимого чоловіка було вилучено паперовий згорток з порошкоподiбною речовиною бiлого кольору, вагою близько 0,5 гр., за зовнiшнiми ознаками схожою на психотропну речовину «метамфетамiн». За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

30 березня працівниками Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського упралвння міліції пiд час проведення санкцiонованого обшуку у непрацюючого, раніше судимого чоловіка 1966 р.н. було вилучено медичний шприц з 10 мл рiдини., дана речовина є психотропною речовиною «первитин». За цим фактом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження.

31 березня працівниками Кiровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції в одному з будинків по пр. Кiрова, у непрацюючої жінки 1984 р.н. було вилучено слiп-пакет з порошкоподiбною речовиною бiлого кольору, вагою близько 0,15 гр., за зовнiшнiми ознаками схожою на психотропну речовину «метамфетамiн». За цим фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Зловмисниці загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

 

 

You may also like...