До уваги водіїв! Обмеження руху в столиці під час марафону та футбольного матчу

У центрі столиці 28 квітня тимчасово перекриють рух транспорту у зв’язку з проведенням  спортивного заходу «Київського міжнародного марафону -2013». 

Столична Державтоінспекція повідомляє, що 28 квітня 2013 року відбудеться міжнародний спортивний захід «Київський міжнародний марафон-2013».  У масовому вуличному пробігу візьме участь понад двох тисяч атлетів із 40 країн світу. Траса марафону проляже центральними вулицями столиці, старт і  фініш  – на Михайлівській площі. Крім класичного марафону (забіг на 42 км), в рамках заходу відбудуться марафон – естафета: вуличний забіг на 10 кілометрів та сімейний забіг на 5 км. Також у забігах приймуть участь і діти. Дистанція для них складатиме 500 метрів та 1 кілометр. Зважаючи на проведення цього заходу планується перекриття руху транспорту. 

Зміни в організації дорожнього руху будуть діяти 28 квітня з 8-00 до 16 години  під час проведення заходу.

Забіг буде проходити наступним маршрутом: Михайлівська площа (старт о 9 годині ранку) – проїзд Володимирський – Софійська площа – вул. Володимирська – бульвар Шевченка – площа Перемоги – проспект Перемоги – станція метро «Берестейська» (на розвороті) – проспект Перемоги (до універмагу   «Україна») – вул. Саксаганського (забігають на стадіон «Олімпійський», роблять коло) – вул. Саксаганського –  вул. Велика Васильківська – площа Льва Толстого – Бессарабська площа – вул. Хрещатик – Майдан Незалежності (розворот) – вул. Хрещатик – Бессарабська площа – площа Льва Толстого – вул. Велика Васильківська – вул. Саксаганського – проспект Перемоги –станція метро «Берестейська» – (розворот) проспект Перемоги ( до універмагу «Україна» – вул. Саксаганського (забігають на Олімпійський стадіон через ворота, роблять коло) – вул. Саксаганського – вул. Велика Васильківська – площа Льва Толстого – Бессарабська площа –  вул. Хрещатик – Майдан Незалежності (розворот)  – вул. Хрещатик – Бессарабська площа – площа Льва Толстого – вулиця Льва Толстого – вул. Володимирська – Софіївська площа – проїзд Володимирський – Михайлівська площа (фініш). Учасників заходу за вказаним маршрутом будуть супроводжувати співробітники Державтоінспекції на мотоциклах.

Державтоінспекція міста Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотримуватись Правил дорожнього руху.

* * *

В столиці 27 квітня відбудеться футбольний матч.  Державтоінспекція просить водіїв не паркувати транспорт з порушенням ПДР, бути уважними та обережними

Столична Державтоінспекція інформує, що 27 квітня о 19 годині   30 хвилин   на НСК "Олімпійський" відбудеться футбольний чемпіонату України між командами ФК «Динамо» (Київ) – ФК Дніпро» (Дніпропетровськ).

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху транспорту та пішоходів, зокрема вільного пересування вболівальників до НСК "Олімпійський", Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням не залишати транспорт з порушенням правил, а також з 8 години ранку не паркувати автомобілі на тротуарах вулиць Фізкультури, Велика Васильківська (вул. Червоноармійська), Жилянській, Шота Руставелі, Саксаганського та Еспланадній.

Державтоінспекція радить і водіям і пішоходам бути обачними, неухильно дотримуватись сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, і передусім тимчасово встановлених.

Відділ зв`язків з громадськістю УДАІ Києва

You may also like...