До уваги водіїв! Обмеження руху в Києві 9-го та з 10-го до 19-го травня

Столична Державтоінспекція інформує, що у зв’язку з загальнодержавними та загальноміськими заходами, які відбуватимуться у центрі Києва з нагоди Дня Перемоги, згідно з розпорядженням Київської міської державної адміністрації, 9 травня з 6 до 23 години буде перекрито рух усіх видів транспорту по вулиці Хрещатик, Майдан Незаплежності та Європейської площі. Зокрема, рух буде перекритий з 8 години ранку і до завершення заходів із покладання квітів на території Парку Вічної Слави – на вулиці Лаврській від площі Слави до вулиці Цитадельної та на алеї Героїв Крут;

– на вулиці Хрещатик від Бессарабської площі до Європейської площі з 7 до 23 години. Також , у разі необхідності з 7 до 13 години перекриття руху відбудеться на наступних вулицях:

– Богдана Хмельницького від вулиці Хрещатик до Пушкінської,

– Прорізній від вул. Хрещатик до вул. Пушкінської,

– Інститутській від вул. Хрещатик до вул. Ольгинської,

-Городецького від вул. Хрещатик до вул. Заньковецької,

-Михайлівській від вул. Хрещатик до Михайлівської площі,

-Софійській від Михайлівського провулку до вулиці Малої Житомирської,

-Малій Житомирській від вул. Софійської до Михайлівського провулку.

Начальник Державтоінспекції Києва Анатолій Курінний звертає увагу водіїв на те, що на вулицях де проводитимуться загальнодержавні та загальноміські заходи паркування транспортних засобів буде заборонено. Тому прохання – не залишати транспорт в порушення правил, а також будьте гранично уважними, неухильно дотримуватися сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, і передусім тимчасово встановлених.

* * *

Столична Державтоінспекція повідомляє, що з 10 до 19 травня на вулицях Грушевського та Івана Мазепи (від вулиці Шовковичної до площі Слави включно) триватимуть ремонтні роботи по заміні асфальтобетонного покриття. Тому на цій ділянці можливі ускладнення в русі, так як частково обмежується рух транспортних засобів в обох напрямках.

Звертаємо вашу увагу на те, що з 17 до 19 травня рух транспорту в обох напрямках по вулицях Грушевського та Івана Мазепи, на час укладання асфальтобетонного покриття на всю ширину проїзної частини буде заборонено.

Аби уникнути ускладнень у дорожньому русі пропонуємо водіям транспортних засобів скористатися об’їзними маршрутами руху, а саме:

– Європейська площа – Володимирський узвіз – Боричів узвіз – Набережне шосе;

– Петрівська алея – Паркова дорога – Дніпровський узвіз – Набережне шосе;

– бульвар Дружби Народів – площа Героїв Великої Вітчизняної війни – вул. Староноводницька – Кутузова – бульвар Лесі Українки.

Державтоінспекція міста Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотримуватись Правил дорожнього руху.

Відділ зв`язків з громадськістю УДАІ Києва

 

 

 

You may also like...