В столиці водії, скоївши ДТП, зникають з місця пригоди

Мотоцикліст сбив велосипедистку та залишив місце пригоди.

Столична Державтоінспекція звертає увагу на те, що на автошляхах столиці почастішали випадки, коли водії здійснюють дорожньо-транспортні пригоди та зникають у невідомому напрямку. Від початку нинішнього року їх кількість у Києві сягнула більше 3,5 тисяч. Зокрема, у 13 автопригодах одна людина загинула та 13 отримали травми.

Вчора, у Святошинському районі невстановленим мотоциклом скоєно наїзд на 21-річну дівчину – велосипедистку. Подія сталася 19 травня близько 19 години на вулиці Генерала Наумова,66. Водій мотоцикла скоївши наїзд та не зупинившись, втік з місця пригоди. У діях водія вбачається порушення п. 2.10 ПДР (у разі причетності до ДТП водій зобов’язаний негайно зупинити транспортний засіб і залишатися на місці пригоди). Внаслідок наїзду дівчина, яка їхала на велосипеді, отримала травми. ЇЇ з забиттям тіла , закритою травмою грудної клітини доставлено лікарні.

Столична ДАІ звертається до свідків даної пригоди з проханням відгукнутися та надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64.

За 4 місяці нинішнього року в столиці сталося 35 дорожньо-транспортних пригод за участю двоколісних транспортних засобів, у тому числі 13 ДТП з постраждалими, в яких одна людина загинула та 15 осіб отримали травми. Столична Державтоінспекція звертається до всіх водіїв двоколісних транспортних засобів – будьте уважні за кермом, дотримуйтесь Правил дорожнього руху.

 

УДАІ м. Київ
 

You may also like...