Сводка происшествий на дорогах Киева за прошедшие сутки

За 30 травня співробітники столичної ДАІ виявили 704 порушення правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених залишається перевищення швидкості – 250 відхилень від правил. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено 48 водіїв.

 За минулу добу в столиці зареєстровано шість ДТП, в яких шість осіб отримали травми. Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні на дорозі, не перевищуйте швидкість, не виїжджайте на смугу зустрічного руху, дотримуйтесь правил маневрування та дистанції.

До уваги водіїв! З 20 травня по 15 червня в столиці проводиться комплекс профілактичних заходів «Автобус – 2013». У літній період об’єм пасажирських перевезень значно зростає, оскільки розпочинається сезон відпусток та екскурсій. Аби дорога до відпочинку була безпечною, співробітники ДАІ будуть звертати особливу увагу на технічний стан пасажирських транспортних засобів, які залучаються до перевезень людей, зокрема під час перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку, посилять контроль за дотриманням Правил дорожнього руху водіями пасажирського  транспорту.

Представники ДАІ ретельно перевірять технічну готовність автобусів, мікроавтобусів та іншого відповідного транспорту до експлуатації у літній період. Увага приділятиметься справності запасних та аварійних виходів, виявленню фактів незаконного переобладнання автобусів, встановлення непередбачених технічною документацією додаткових місць для сидіння тощо. Крім того, буде здійснюватися контроль за дотриманням водіями режиму праці та відпочинку, проходження ними обов’язкового медичного контролю перед виходом на маршрут.

У четвер співробітники полку ДПС ДАІ у Голосіївському районі міста за підробку документів затримали водія автомобіля «Volkswagen». Інспектори ДАІ в Шевченківському та Святошинському районах міста затримали двох громадян за шахрайство. Крім того, співробітники Державтоінспекції за вчинення хуліганських дій затримали трьох громадян. Для з’ясування обставин, усіх затриманих доставили до райуправлінь міліції.

За минулу добу в столиці зареєстровано факт незаконного заволодіння транспортним засобом: так, у Солом’янському районі невідомі викрали автомобіль «MITSUBISHI LANCER», червоного кольору, н.з. АЕ9228НА, 2007 року випуску. Прийнято міри розшуку.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини УДАІ 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

 УДАІ м. Київ

You may also like...