ГАИ Киева «поздравляет» водителей масштабным перекрытием движения в столице

Столична Державтоінспекція повідомляє: з 7.00 26 липня до 8.00 28 липня буде перекрита вулиця Липська від вулиці Грушевського до вулиці Інститутської, вулиця Хрещатик від вулиці Богдана Хмельницького до Інститутської в суботу з 10.00 до 22.00, а в неділю – з 8.00 до 22.00.

Крім того, в суботу тимчасово обмежать рух транспорту по вулиці Трьохсвятительській від Європейської площі до Михайлівської площ. Також, у цей день тимчасово закриють проїзд по вулиці Лаврській від площі Слави до Цитадельної і по вулиці Грушевського від Шовковичної до Кріпосного провулка.

У звязку із монтажем та демонтажем сцени для проведення святкового концерту з 18.00 26 липня до 22.00 28 липня буде перекрито рух вулицею Хрещатик на ділянці від вулиці Прорізної до вулиці Б. Хмельницького.

У зв’язку з такими обмеженнями Державтоінспекція звертається до водіїв з розумінням поставитися до тимчасових труднощів і завчасно планувати маршрут свого пересування по місту в ці дні. Для зручності ДАІ пропонує учасникам заходів, які прибудуть автобусами, скористатися паркувальними майданчиками, розташованими біля наступних станцій метро:

1. майданчик біля станцій метро «Червоний Хутір» та «Бориспільська»;
2. станція метро «Лісова» (у двох напрямках);
3. станція метро «Житомирська»;
4. станція метро «Академмістечко»;
5. станції метро «Васильківська» та «Виставковий центр».

Державтоінспекція столиці повідомляє, що з нагоди святкування 1025 річниці Хрещення Київської Русі до столиці прибуватимуть урядові делегації інших країн.

Аби уникнути можливих ускладнень у дорожньому русі, Державтоінспекція міста радить водіям враховувати це і планувати свої поїздки таким чином, щоб по можливості утриматись від поїздок до Центрального та Південного залізничного вокзалу о другій половині дня 26 липня.

А якщо в цьому є нагальна необхідність, то радимо водіям бути уважними, неухильно дотримуватися сигналів регулювальників, вимог дорожніх знаків, а також не залишати транспорт з порушенням правил паркування.

Столична Державтоінспекція звертає увагу водіїв на можливі зміни в обмеженні руху про які буде повідомлено додатково.

УДАІ м..Київ
 

You may also like...