Кримінальна хроніка Житомирщини на 6 серпня 2013 року

За минулу добу до Єдиного обліку працівниками міліції Житомирщини зареєстровано 358 повідомлень, 56 із них – з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них крадіжки чужого майна, шахрайства та інші. У 17 випадках встановлені особи, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій. Припинено 212 порушень правил дорожнього руху, 16 з них – керування транспортними засобами у нетверезому стані.

5 серпня до Корольовського РВ звернувся 59-річний житель м. Житомира. Пенсіонер заявив про те, що з його будинку, шляхом вільного доступу, невідомим викрадено алюмінієвий бідон, вартістю 200 гривень.

Дільничні інспектори міліції за підозрою у скоєнні кримінального правопорушення затримали непрацюючого місцевого жителя, 1976 р.н., який у скоєному зізнався.

Працівники міліції Олевського райвідділу в ході проведення оперативно-профілактичної операції «Мак-2013» в одному з сіл району на присадибній ділянці, 53-річної жительки виявили та вилучили 200 рослин снодійного маку.

Минулої доби до Новоград-Волинського міськвідділу з заявою звернувся житель райцентру, 1968 р.н., повідомивши про те, що на одній з вулиць міста з його автомобіля, який він залишив без нагляду, невідомим викрадено гроші.

Наразі працівники міліції проводять заходи щодо встановлення та затримання підозрюваних у кримінальному правопорушенні.

 

Шановні громадяни! Щоб попередити крадіжки з ваших автомобілів дотримуйтесь елементарних заходів безпеки:

• Зберігайте автотранспорт на автостоянках, що охороняються.

• Не залишайте автомобіль з незамкненими дверцятами навіть на декілька хвилин.

• Не залишайте в салоні авто документи, барсетки та інші цінні речі, на які можуть спокуситися злодії.

• Обладнайте транспортний засіб пристроями проти викрадення (у тому числі й механічними).

 

СЗГ УМВС України в Житомирській області

 

You may also like...