Кримінальна хроніка Одещини за 08.08.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 259 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Овідіопольського РВ надійшло повідомлення про те, що в с. Петродолинське біля старого ставка виявлено труп невідомого чоловіка, з ознаками насильницької смерті. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце пригоди встановлено, що тіло належить місцевому жителю, 1972 р.н. В ході проведення слідчих дій за вчинення даного злочину за місцем мешкання затримано Олега, 1993 р.н., та його рідного брата, 1985 р.н., які повідомили, що 07 серпня о 23:00 між ними та померлим на ґрунті неприязних відносин виникла сварка, яка згодом переросла у бійку, під час якої брати завдали опоненту тілесні ушкодження, від яких останній помер на місці. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

 

До Київського РВ із заявою звернулась одеситка, 1978 р.н., про те, що невстановлений зловмисник відкрито заволодів її сумкою, в якій знаходились гроші в сумі 8000 доларів США.

Вжитими заходами у скоєнні даного злочину викрито Михайла, 1978 р.н., від якого отримано правдиві свідчення у скоєнні злочину.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від Тетяни, 1967 р.н., про те, що малознайомий чоловік, знаходячись у приміщенні торгового павільйону на ринку "Північний", в ході виниклого конфлікту зірвав з її шиї золотий ланцюжок з хрестиком. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Юліана, 1975 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

 

Працівниками Іллічівського МВ затримано Василя, 1983 р.н., який шляхом ривка відкрито заволодів золотим ланцюжком та кулоном у 55-річної Наталії.

 

До Хмельницького ВМ надійшла заява від 52-річного Сергія щодо прийняття заходів до невідомих, які, пошкодивши вікно, проникли до одного з кабінетів офісу, де скоїли крадіжку оргтехніки. Вжитими заходами затримано двох місцевих жителів 23-річного Дмитра та 16-річного Микиту. Затримані надали правдиві свідчення про скоєння даного злочину. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) КК України.

 

Працівниками Портофранківського ВМ викрито 24-річного Андрія, який шахрайським шляхом під приводом зателефонувати, заволодів мобільним телефоном у Сергія, 1992 р.н., вартістю 1737 гривень.

 

Працівниками Приморського РВ в результаті слідчих дій затримано 33-річного Артема. Попередньо встановлено, що підозрюваний шляхом ривка відкрито заволодів золотим ланцюжком з хрестиком у 26-річної Ольги. Сума матеріального збитку склала 10000 гривень. Затриманий надав правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Розпочато кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого ст. 186 (розбій) КК України.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...