Сводка происшествий на дорогах Киева за минувшие сутки

За 13 серпня співробітники столичної ДАІ виявили 721 порушення Правил дорожнього руху.Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості.

Лише за добу вивлено  384 відхилення від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто –72водія, без необхідних документів керували автіками – 27, за порушення правил проїзду перехресть – 27. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування – 44 водія. Крім того, виявлено 21 пішохода – порушника.

У вівторок, в столиці було зареєстровано 8 ДТП, в яких 10 людей отримали травми. Столична Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи людей. Заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть пішоходів, які переходять дорогу. Так, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 27 водіїв.

Незаконні заволодіння транспортними засобами:Дарницький район – автомобіль ВАЗ-21144» номерний знак АВ6405ВН, 2010 року випуску,сірого кольору; Деснянський район  автомобіль «БМВ-525», н.з. ЕМН595 (республіка Молдова), 2002 р.в., чорний. Прийнято міри розшуку.    

В Дарницькому районі інспектори ДАІ за підробку документів затримали водія автомобіля «БМВ-325». Чоловік надав для перевірки свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, що викликає сумнів у його дійсності. А у Дніпровському районі затримали чоловіка, який скоїв крадіжку мобільного телефону «iPhone 5» у іншого громадянина. Крім того, цього дня за грабіж затримали ще одного чоловіка, який скоїв крадіжку гаманця та мобільного телефону. Затриманих доставили до райуправління міліції.

Також до райуправлінь міліції за хуліганство та нанесення тілесних ушкоджень затримано двох громадян.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 (багатоканальний, працює цілодобово) у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. 

УДАІ Київ 

 

You may also like...