Злочини та події, які трапилися на території Львівської області 21.08.2013

Злочини та події, які трапилися на території Львівської області 21.08.2013

У Бродівський райвідділ міліції із заявою звернулась 25-річна місцева мешканка. Жінка повідомила про те, що з її будинку викрадено гроші в сумі 2500 гривень. Працівники міліції, за скоєння цього правопорушення встановили 17-річного, раніше не судимого, громадянина.

 

До працівників міліції Мостиського РВ за допомогою звернулась 37-річна жінка. Приватний підприємець повідомила, що з її магазину викрали жіночий піджак вартістю 225 грн. За вказану крадіжку міліціонери затримали 33-річну жительку цієї ж місцевості.

 

У Залізничний РВ з повідомленням про крадіжку ноутбука вартістю 6000 грн звернувся 28-річний львів’янин. У результаті проведених оперативно-розшукових заходів за вчинення цього кримінального правопорушення встановлений та притягується до відповідальності 25-річний раніше судимий чоловік.

 

Із заявою про викрадення скутера «Ямаха» вартістю 3000 грн до правоохоронців Шевченківського РВ звернувся 22-річний житель Львова. У ході проведення пошукових заходів було встановлено, що вищевказану крадіжку скоїв 22-річний львів’янин. Речові докази вилучено.

ГУМВС України у Львівській області
 

You may also like...