Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 31.10.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 165 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського РВ надійшла заява від одеситки, 1944 р.н., про те, що невідома особа, знаходячись в магазині, таємно викрала її гаманець з грошима. Вжитими заходами викрито Павла, 1984 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Портофранківського РВ надійшла заява від директора супермаркету однієї з відомих мереж про те, що у вересні невідомий зловмисник погрожуючи пістолетом, відкрито заволодів алкогольними напоями, засобами особистої гігієни та предметами туалету. Сума збитку становить майже одну тисячу гривень. В ході перевірки у скоєнні цього злочину викрито Володимира, 1985 р.н., раніше засудженого за розбій, грабіж та крадіжку. Від затриманого отримано правдиві свідчення у скоєнні даного кримінального правопорушення. Вилучені речові докази: відеозапис скоєного злочину та пістолет "Флабер". Підозрюваний знаходиться у слідчому ізоляторі м. Одеси.

 

До Суворовського РВ надійшла заява від Юрія, 1985 р.н., про те, що невідомий зловмисник, проник до кіоску міської преси, звідки викрав 24 блоки цигарок, 62 запальнички, 8 вологих серветок та 43 журнали. Сума збитку становить 7000 грн. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Олександра, 1961 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України.

 

Працівниками Іллічівського МВ викрито раніше засуджених Миколу, 1990 р.н. та Олега, 1991 р.н., які 27 жовтня шляхом віджиму металопластикового вікна проникли до житлового будинку Ігоря в смт. Олександрівка, звідки викрали ноутбук «Самсунг» та золоті вироби. Від затриманих отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

 

До чергової частини Білгород–Дністровського МВ звернувся 58-річний житель міста із заявою про те, що в 2010 році його знайомий, зловживаючи довірою, позичив велику суму грошей, які до теперішнього часу не повертає. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 КК України (шахрайство), ведеться слідство.

 

Співробітниками Білгород–Дністровського МВ спільно з прикордонною службою, на перепускному пункті «Старокозаче» затримано 27-річного жителя столиці, у якого виявлено та вилучено пістолет не визначеної марки. Пристрій направлено на експертизу до НДЕКЦ, ведеться перевірка.

 

В ході досудового розслідування по кримінальному провадженню за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України працівниками Суворовського РВ викрито Володимира, 1983 р.н., який зізнався, що, він скористався станом алкогольного сп’яніння 32-річного одесита та таємно викрав у того два мобільних телефони, гаманець з грошима та золоті вироби. Загальна сума збитку склала 12600 гривень. Наразі речові докази вилучено. Підозрюваного відпущено під зобов’язання.

 

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...