Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20.11.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 198 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Суворовського РВ надійшла заява від директора ресторану про те, що невідома особа шляхом підбору ключа проникла до складського приміщення вказаного закладу, звідки таємно викрала 5 пивних кеги загальною вартістю 8000 гривень. Вжитими заходами працівниками міліції викрито 22-річного жителя області, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні даного кримінального правопорушення. Речові докази вилучено.

 

На одній з вулиць м. Котовська автомобіль марки «Москвич-412» під керуванням 33-річного мешканця району здійснив наїзд на пенсіонерку, яка перебігала дорогу у невстановленому місці. Від отриманих травм жінка померла на місці пригоди. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

 

До Котовської міської лікарні з проникаючим пораненням черева було доставлено 20-річну Катерину, мешканку Кодимського району. Працівниками Котовського МВ було встановлено, що тілесне ушкодження жінці спричинив її родич. Інформацію передано до Кодимського РВ. Інші обставини події з’ясовуються.

 

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні жителя району, співробітниками Білгород-Дністровського МВ виявлено та вилучено гладкоствольну рушницю «ИЖ-17», яка зберігалась без відповідних документів. Зброю направлено на експертизу до НДЕКЦ. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю , боєприпасами або вибуховими речовинами), ведеться слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...