Найбільш резонансні злочини та події наОдещині за 05.12.2013

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 240 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Роздільнянського РВ звернулась 45-річна Валентина, про те, що невідома особа з її будинку викрала кухонний посуд, сільськогосподарський інвентар та електрообігрівальний прилад. Сума збитку становить 1400 грн. В ході слідчих дій у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито жительку сусіднього села, 1983 р.н., від якої надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Малиновського РВ надійшла заява від Наталії, 1994 р.н., про те, що біля парадної будинку невстановлений зловмисник під погрозою ножа відкрито заволодів її мобільним телефоном вартістю 2250 грн. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито раніше затриманого за аналогічний злочин Дмитра, 1977 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

 

До Київського РВ надійшла заява від жителя с. Приліманське, 1986 р.н., про те, що невідомий зловмисник намагався викрасти барсетку з його автомобіля. В ході оперативно-розшукових заходів за гарячими слідами затримано громадянина однієї з пострадянських країн, 1984 р.н., раніше засудженого за грабіж та крадіжку.

 

Працівниками Роздільнянського РВ за підозрою у вчиненні крадіжки викрито 23-річного Ігоря та 37-річного Олександра, які з гаражу Володимира 1985 р.н., викрали непрацюючий мотоцикл, завдавши власнику збитків 1500 грн. Від підозрюваних надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ. Наразі розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Кілійський РВ викрито Руслана, 1982 р.н., у якого під час огляду будинку було вилучено речовину рослинного походження вагою 100 грам. Як пояснив власник будинку дана речовина є марихуаною, яку він зберігав для особистого вживання.

 

Правоохоронцями Білгород-Дністровського МВ викрито 57-річну жительку районного центру, яка зловживаючи довірою, шахрайським шляхом заволоділа грошима в сумі 5000 доларів США та мобільним телефоном місцевого жителя. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (шахрайство) Кримінального Кодексу України, слідство триває.

 

Працівниками Суворовського РВ викрито раніше засуджену одеситку, 1995 р.н., яка шахрайським шляхом під приводом купівлі чохла заволоділа мобільним телефоном 15-річної дівчини, чим завдала їй матеріального збитку на суму 6500 гривень.

 

Співробітниками Портофранківського ВМ було викрито 22-річного Артема, який з крамниці викрав туалетну воду. Правопорушник зізнався у вчиненні даного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Портофранківського ВМ звернулася із заявою 28-річна Оксана щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка у парку «Дюковський» скоїла крадіжку її мобільного телефону. Вжитими заходами співробітниками карного розшуку було викрито Руслана, 1974 р.н., від якого було отримано правдиві свідчення. Нині за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...