В Києві впроваджують систему керування чергою у Центрі №2 надання послуг з використання а/т засобів

Управління ДАІ ГУ МВС України в м. Києві впроваджує систему керування чергою громадян у Центрі №2 надання послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів.

Новітня система керування чергою громадян, побудована за результатами ретельного вивчення потреб пересічних громадян, що звертаються за отриманням послуг, пов’язаних з використанням автотранспортних засобів та аналізу досвіду впровадження аналогічних систем в Україні.

«Впроваджена система – це наступний крок назустріч оптимізації та впорядкування надання послуг громадянам у відповідності з дорученнями керівництва країни щодо покращення обслуговування населення України в сфері надання адміністративних послуг» – говорить начальник ЦНППВАЗ №2 Денис Денисюк.

Так, нова система керування чергою дозволить:

– здійснювати реєстрацію громадян в черзі на отримання послуг як на найближчий вільний час, так і заздалегідь – на певну дату та певний час у майбутньому;
– мінімізувати витрати часу громадян на очікування;
– оперативно переадресовувати громадян між різними підрозділами, що надають послуги;
– відстежувати за допомогою спеціальних екранів та табло місце у черзі, завантаженість підрозділів, що надають послуги, очікуваний час обслуговування;
– централізовано контролювати швидкість та якість обслуговування громадян.

Функціонал системи постійно розширюється. Так, за проханнями громадян, вже в найближчий час встановлену систему керування чергою буде доповнено можливістю попередньої реєстрації у черзі на отримання послуг через мережу Інтернет.

УДАІ м. Києва
 

You may also like...