Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 8 січня 2014 року

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 8 січня

7 січня до Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського відділу надійшло повідомлення, що до лiкарнi по проспекту Леніна з проникаючим ножовим колото-рiзаним пораненням грудної клітини, доставлено місцевого жителя 1973 р.н. За вчинення даного злочину доставлено непрацюючого 1976 р.н., який 07.01.2014 о 18.30 розпивав спиртнi напої iз своїми знайомими в кафе та побачив, як у кафе зайшов потерпілий iз його колишньою дружиною iз ревнощiв пiдiйшов до нього та нанiс один удар складеним ножем в область грудної клiтини, спричинивши останьому вищевказане поранення. Знаряддя злочину – складений нiж – вилучено. За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

7 січня до Красногвардiйського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції надiйшло повідомлення про те, що iз ножовим колото-рiзаним пораненням грудної клiтини було доставлено непрацюючого, мiсцевого жителя 1978 р.н. За вчинення даного злочину доставлено непрацюючого, мiсцевого жителя, ранiше судимого 1972 р.н., у якого 07.01.2014 о 18.30 по проспекту Калiнiна стався конфлiкт iз потерпілим, в ходi якого зловмисник нанiс три удари кухонним ножем в грудну клiтину, обличчя та лiве передплiччя, пiсля чого переламав нiж на двi частини викинув його у рiзнi частини двору. Знаряддя злочину – вилучено. За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

5 січня до Індустріального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції о 21.45 надійшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги до приймального відділення лікарні, із колото-різаними ножовими пораненнями грудної клітини, черевної порожнини, лівого плеча та лівого стегна було доставлено місцевого жителя 1986 р.н., який пояснив лікарям, що о 21.00 невідомий, під час сварки з ним, спричинив вищевказані ножові поранення. За вчинення злочину встановлений та доставлений місцевий житель 1961 р.н., який пояснив, що 05.01.2014 о 21.00, коли він вийшов зі своєї квартири то побачив невідомого чоловіка в стані алкогольного сп’яніння з яким у нього сталась сварка, яка переросла у бійку, під час бійки, ножем, почав наносити йому удари по різним частинам тіла. За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

7 січня до Індустрiального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся непрацюючий чоловік 1991 р.н. Заявник повідомив про те, що о 13.30 бiля магазину по пр. Правди невiдомий, пiд погрозою предмета схожого на нiж, заволодiв грошима 180 грн. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1990 р.н. За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

Працівниками Новомосковського міського відділу за грабіж майна у чоловіка 1996 р.н., який мав місце 05.01.2014 затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1991 р.н. Викрадене – сумочку та мобільний телефон – вилучено.

Працівниками Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж майна у жінки 1960 р.н., який мав місце 30.11.2013 затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1991 р.н.

7 січня до Нікопольського міськвідділу звернувся неповнолiтнiй чоловік. Заявник повідомив про те, що о 17.45 бiля кафе троє невiдомих, побивши руками по головi i тулубi та поваливши на землю, заволодiли мобiльним телефоном та грошима. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1982 р.н. За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 4 до 6 років.

7 січня до Новомосковського міськвідділу міліції звернулась непрацююча жінка 1967 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 23.00 коли вона поверталась до дому вiд знайомих на перехрестi вул. Сучкова та Широкої, невiдомий, шляхом ривка, з рук вiдкрито заволодiв сумочкою з мобiльним телефоном. За скоєння злочину, встановлений та затриманий чоловік 1990 р.н.

7 січня до Самарського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся неповнолiтнiй чоловік 1996 р.н. Заявник повідомив про те , що о 14.45 коли вiн перебував у квартирi по вул. 20 рокiв Перемоги знайомий непрацюючий чоловік 1982 р.н. пiд погрозою застосування фiзичної сили, заволодiв каблучкою з жовтого металу. Зловмисник затриманий. Викрадене – вилучено. Зловмисник затриманий. За вказаним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 120 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2-х років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 4-х років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...