Рух через деякі пункти пропуску в Донецькій області та на кордоні з Молдовою залишається ускладненим

На більшості ділянок державного кордону України спостерігається понижена температура повітря, великі пориви вітру та утворення снігових заметів. Саме тому ускладнюється рух транспортних засобів через деякі пункти пропуску, переважно в Донецькій області та на кордоні з Молдовою. Відмічається й щоденне зменшення пасажиро-транспортного потоку. Так, за минулу добу кордон перетнуло 153 тисячі осіб та 41 тисяча транспортних засобів.

В даний час через складні погодні умови ускладнено рух транспортних засобів через пункти пропуску «Маринівка», «Ульянівське», що в Донецькій області, та на українсько-молдовській ділянці кордону, зокрема в пунктах пропуску «Грабарівка», «Студена», «Домниця», «Федосіївка», «Дубове», «Павлівка», «Йосипівка», «Великоплоське», «Слов’яносербка», «Лісне», «Староказаче», «Серпневе», «Нові Трояни», «Залізничне», «Табаки», «Виноградівка» ;, «Долинське».

Вчора припинялося оформлення транспортних засобів у пункті пропуску «Успенка» (Донецька область) у зв’язку з наявністю снігових заметів та відсутності під’їзних шляхів до російського пункту пропуску «Матвєєв-Курган».

На ділянці Могилів-Подільського загону не працюючими залишаються пункти пропуску «Цекинівка – паром», «Цекинівка – човен», «Велика Кісниця – човен», «Ямпіль-пором».

Усім подорожуючим рекомендується по південній ділянці кордон перетинати у пунктах пропуску «Маяки – Паланка», «Кучурган – Первомайск».

У зв’язку з несприятливими погодними умовами та сильним вітром у Керченській протоці продовжується скасування виходи порому з пункту пропуску «Крим» до порту «Кавказ». Також в аеропорту Сімферополя було відмінено виліт декількох рейсів.

Решта пунктів пропуску на інших ділянках кордону на сьогоднішній день працюють у штатному режимі, проте на певних ділянках можливе погіршення погодних умов та значні опади снігу.

Державна прикордонна служба України звертається до громадян, які планують перетинати кордон ретельно готуватися до подорожі, а у разі можливості утриматися від поїздок. // ДПСУ

You may also like...