Сводка происшествий на дорогах Киева за минувшие сутки

В столиці, за 18 березня інспектори ДАІ виявили 78 порушень Правил дорожнього руху. За керування транспортними засобами без необхідних документів до відповідальності притягнуто – 10 водіїв. Також виявлено 21 водія, які перебували в стані алкогольного сп’яніння. З початку року за це правопорушення відсторонено від керування 2224 водія.

 У вівторок, зареєстровано 4 ДТП, в яких 4 особи отримали травми. Державтоінспекція звертає увагу на те, що в столиці почастішали випадки ДТП, внаслідок наїздів на перешкоду (залізобетонні відбійники, бордюрі камені, бетонні огорожі). Шановні водії! Будьте уважними та обережними, дотримуйтесь швидкісного режиму, безпечної дистанції та правил маневрування. Зареєстровано незаконне заволодіння транспортним засобом: Солом’янський район – автомобіль «Hyundai Tucson», номерний знак АА1309ОВ, 2006 року випуску, сірого кольору. Прийнято міри розшуку. 

Столична Державтоінспекція нагадує водіям, що незабаром розпочнуться весняні шкільні канікули і діти більше часу проводитимуть на вулиці. Зважаючи на це, Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей. У місцях відпочинку дітей, будьте особливо уважні і заздалегідь знижуйте швидкість, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Важко передбачити поведінку маленьких пішоходів, і в багатьох випадках тільки пильність людини за кермом може відвернути лихо. Пам’ятайте! Від кожного з нас залежить здоров’я і життя наших дітей!

Також звертаємось до батьків маленьких учасників дорожнього руху – прищеплюйте дітям навички дотримання Правил дорожнього руху. Адже самий кращий спосіб виховання – це приклад дорослих. Тому навіть якщо і поспішаєте не порушуйте правил, особливо у присутності дітей. Нагадайте дітям, що вони повинні рухатися тротуарами, пішохідними доріжками; переходити проїзну частину тільки у встановлених місцях. 

УДАІ м. Києва

 

You may also like...