Найбільш резонансні злочини та події в на Одещині за 23.03.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ Одещини внесено 145 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Ширяївського РВ надійшла заява від мешканки смт. Ширяєве, 1985 р.н., про те, що вночі невідомий зловмисник викрав тротуарну плитку. Вжитими заходами у вчиненні крадіжки викрито двох  жителів районного центру, 1994 р.н., та 1985 р.н., від яких отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Малиновського РВ надійшла заява від Михайла, 1946 р.н., про те, що невідомий зловмисник із застосуванням насилля не шкідливого для життя та здоров’я, штовхнув його на землю та відкрито заволодів грошима в сумі 480 грн. Вжитими заходами у вчиненні злочину викрито Олега,, 1986 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Суворовського РВ надійшла заява від двох одеситок, 1989 та 1990 р.н., про вжиття заходів до невідомої особи, яка на пр. Добровольського відкрито заволоділа їхніми сумками, чим завдала матеріального збитку на загальну суму 3000 гривень. У вчиненні вказаного правопорушення працівниками міліції за гарячими слідами викрито 19-річного Андрія. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Хаджибеївського ВМ звернувся Валерій, 1988 р.н., із заявою про те, що на перехресті вулиць Балківської та Маловського невідомий чоловік відкрито заволодів його мобільним телефоном та грошима у сумі 700 гривень. В результаті проведених оперативно-розшукових заходів працівниками міліції за гарячими слідами викрито жителя Одеської області, 1984 р.н., на якого потерпілий вказав як на особу, що вчинила вказане правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Викрадений мобільний телефон вилучено.

До Малиновського РВ надійшла заява від Дениса, 1989 р.н., про те, що двоє невідомих зловмисників намагались його пограбувати. Вжитими заходами у вчиненні  злочину викрито Андрія, 1985 р.н., який спільно із своїм товаришем намагались вирвати з рук потерпілого сумку з особистими речами.

До Котовського МВ звернувся 36-річний Олександр, який повідомив, що на одній з вулиць Котовська його побив знайомий на ім’я Максим. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Співробітниками Київського РВ викрито Георгія, 1984 р.н., який в магазині по вулиці Маршала Жукова викрав продукти харчування. Сума збитку становить 492 грн. Отримано правдиві свідчення.

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ виявлено факт шахрайських дій з боку 27-річного жителя міста, який під приводом зателефонувати попросив у свого знайомого телефон та не повернув. Телефон  вилучено та повернуто заявнику. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 190 КК України (шахрайство), триває слідство.

Працівниками Приморського РВ викрито Геннадія, 1963 р.н., який знаходячись в гостях у Юлії, 1984 р.н., викрав мобільний телефон.

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...