В столиці pа порушення правил зупинки притягнуто до відповідальності 126 водіїв

В столиці за 28 березня інспектори ДАІ виявили 296 порушень Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 32 водіїв; правил зупинки стоянки – 126, перевищення встановленої швидкості – 53, порушення правил перевезення дітей – 12. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 32 водіїв. Крім того, співробітники ДАІ виявили 3 пішоходів – порушників ПДР.

За добу було зареєстровано 6 дорожньо-транспортних пригод (з них 5 наїзди на пішоходів), в яких 1 особа загинула та 5 отримали травми.

Шановні водії! Зверніть увагу! З 24 березня розпочались весняні шкільні канікули і діти більше часу проводять на вулиці. Зважаючи на це, Державтоінспекція звертається до водіїв – будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, не об’їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Також ДАІ радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це дозволить бути більш помітним на дорозі і убезпечити себе від біди. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.        

Незаконне заволодіння транспортним засобом: Святошинський район а/м «БМВ Е65/735І», д/н АІ6266СЕ, 2004 р.в., сірого кольору. Прийнято міри розшуку.

Державтоінспекція столиці радить у разі угону автомобіля без зволікань звертатися в міліцію. Практика показує: чим швидше правоохоронці дізнаються про злочин, тим більше шансів по гарячих слідах затримати зловмисників. Найбільш ефективними засобами проти незаконного заволодіння автотранспортом в Державтоінспекції називають механічні замки, що блокують коробку передач, кермо і педалі, а також саморобні індивідуальні «секрети»: наприклад, тумблер, що відключає електроживлення, або пристрій, блокуючий подачу палива.

У п’ятницю, інспекторами ВДАІ Подільського району затримано чоловіка, який скоїв незаконне заволодіння а/м «ВАЗ-21011». Працівниками полку ДПС ДАІ був затриманий водій а/м «Опель Вектра». Під час перевірки було з’ясовано, що чоловік перебуває у розшуку. Також працівниками ДАІ був затриманий водій а/м «Міцубіші Аутлендер». При перевірці було з’ясовано, що транспортний засіб значиться у розшуку. До райвідділів міліції за шахрайство доставлено 1 громадянина, підробку номерів агрегатів – 2.   

 Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УГАИ г.Киев

You may also like...