Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 258 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від Наталії, 1964 р.н., про те, що невідома особа, шляхом ривка відкрито заволоділа її золотим ланцюжком з хрестиком. Сума матеріального збитку становить вісім тисяч гривень. Вжитими заходами працівниками полку патрульної служби викрито Дмитра, 1993 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Також встановлено, що в квітні цього року він скоїв два аналогічних злочини. Триває розслідування.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, працівниками карного розшуку Портофранківського ВМ викрито двох парубків, які шляхом пошкодження металопластикового вікна квартири по вулиці Дворянській, викрали телевізор. Сума матеріального збитку становить десять тисяч гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Котовського МВ звернулась мешканка с.Борщі, 1966 р.н., яка повідомила, що з її господарської будівлі невідома особа викрала велосипед вартістю 1200 гривень. Вжитими заходами встановлено, що дане протиправне діяння скоїв односелець заявниці, 1995 р.н. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Київського РВ надійшла заява від Тетяни, 1938 р.н. про те, що невідомий чоловік відкрито заволодів її золотим ланцюжком вартістю 4500 грн. Вжитими заходами викрито Олексія, 1987 р.н.

Співробітниками Київського РВ викрито Андрія, 1986 р.н., який в магазині по вул. Ак.Філатова таємно викрав продукти харчування. Отримано правдиві свідчення.

До чергової частини Київського РВ із заявою звернувся Олексій, 1942 р.н., про те, що невідома особа, застосувавши насильство, відкрито заволоділа його майном та особистими документами. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. Вжитими заходами працівниками полку патрульної служби викрито жителя с.Червоноармійське, 1973 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...