Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 09.07.2014

За 8 липня інспектори столичної ДАІ виявили 638 порушень Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 140 водіїв, правил зупинки і стоянки – 83, порушення правил проїзду залізничних переїздів – 15, без необхідних документів – 35. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 42 водії, а з початку року майже 7 тисяч.

Крім того, інспектори ДАІ виявили 63 пішоходів – порушників та 55 водіїв, які порушили правила проїзду пішохідних переходів.
Столична Державтоінспекція і далі проводить перевірки перевізників, які займаються перевезеннями пасажирів. Нагадаємо, що в столиці, як і по всій Україні, з 20 травня по 20 липня тривають профілактичні заходи «Автобус-2014». Лише за добу інспектори ДАІ виявили 101 порушення ПДР з боку перевізників.

За добу зареєстровано 5 ДТП, в яких 5 людей отримали травми. Серед травмованих двоє водіїв мотоциклів. Щоб уберегтись від біди ДАІ радить водіям не перевищувати швидкість, неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху та не забувати про уважність та обережність за кермом. Щоразу вирушаючи в поїздку не забувайте одягти захисні шоломи.

Допоможіть знайти! У Дніпровському районі, 8 липня, близько 22 години, на вулиці Луначарського,24 автомобіль «Форд Таурус» скоїв наїзд на пішохода. Водій з місця пригоди зник. Внаслідок наїзду 41-річного чоловіка з переломом кісток тазу доставлено до лікарні.
Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати будь-яку інформацію з приводу ДТП на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64.

Вчора, зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Шевченківський район – автомобіль «MITSUBISHI LANCER» номерний знак АА9047ЕР, 2007 року випуску, чорного кольору»; Святошинський – автомобіль «TOYOTA LAND CRUISER», н.з. АІ5793ВМ, 2008 р.в., сірого кольору; Печерський – «LEXUS RX 350», н.з. АА7111АМ, 2008 р.в., червоного кольору; Оболонський – «LAND ROVER RANGE ROVER», н.з. АА5655АА, 2008 р.в., синього кольору; Дарницький – TOYOTA PRADO, н.з. АА7534СВ, 2013 р.в., чорного кольору. Прийнято міри розшуку.

Вчора, у Дарницькому районі, працівники ДАІ виявили раніше викрадений мотоцикл «GEON NAC». Транспортний засіб був викрадений на початку липня з проспекту Бажана. Крім того, у Дніпровському та Подільському районах, виявили автомобілі «HYUNDAI ELANTRA» та «MITSUBISHI PAJЕRO», що знаходились у розшуку.

До райуправлінь міліції доставлено двох громадян: одного – за незаконне зберігання наркотичних речовин, іншого – за нанесення тілесних ушкоджень.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...