Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу 12-13.07.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 365 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Кілійського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що до клінічної установи доставлено 46-річного жителя м. Кілія з ножовим пораненням. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 38-річного товариша потерпілого, який, під час спільного вживання спиртних напоїв та раптово виниклої сварки, завдав йому тілесні ушкодження. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Малиновського РВ викрито 23-річного Сергія, який шляхом ривка відкрито заволодів мобільним телефоном своєї ровесниці Анастасії. Сума матеріального збитку становить 2500 гривень.

 

До чергової частини Біляївського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що до клінічного закладу доставлено Віктора, 1972 р.н. Вжитими заходами працівниками міліції викрито родича потерпілого, 1947 р.н., який в ході раптово виниклої сварки та бійки спричинив тілесні ушкодження потерпілому. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито громадянку, 1971 р.н., яка шахрайським шляхом, під приводом взяття в борг, заволоділа грошима місцевої жительки в сумі 2400 гривень. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Від зловмисниці надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

 

До чергової частини Суворовського РВ надійшло повідомлення від оператора «103» про те, що до клінічного закладу доставлено 24-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями. За гарячими слідами працівниками міліції у скоєнні злочину викрито іноземця 1990 р.н. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшла заява від Юлії, 1980 р.н., про те, що невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа її золотим ланцюжком. Сума матеріального збитку становить 3500 гривень Також надійшла заява від Світлани, 1973 р.н., про те, що невідома особа шляхом ривка відкрито заволоділа її золотим ланцюжком. Сума матеріального збитку становить тисячу гривень. Вжитими заходами викрито раніше засудженого за грабіж Віталія, 1988 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочинів.

 

Працівниками Суворовського РВ викрито раніше засудженого за грабіж 26-річного Віталія, який шляхом ривка відкрито заволодів золотим ланцюжком своєї ровесниці Ольги. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

 

До Ізмаїльського МВ звернувся житель міста, 1958 р.н., який повідомив, що невідома особа проникла на територію складу, звідки викрала паливо. Проведеними оперативно-розшуковими заходами у вчиненні правопорушення викрито місцевого жителя, 1973 р.н. Чоловік зізнався, що маючи доступ на територію, скоїв крадіжку пального. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Суворовського РВ надійшла заява від 52-річного Геннадія про те, що невідома особа відкрито заволоділа його гаманцем з грошима та мобільними телефонами. За гарячими слідами працівниками ДАІ викрито 28-річного Дмитра, від якого надійшли правдиві свідчення у вчиненні правопорушення.

 

До Ізмаїльського МВ звернувся 71-річний чоловік, який повідомив, що коли він знаходився на автостанції міста, незнайома жінка викрала в нього з кишені гаманець з грошима. Вжитими заходами правоохоронці викрили раніше судиму 26-річну жительку міста. Жінка надала правдиві свідчення у скоєнні злочину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Суворовського РВ викрито Віталія, 1987 р.н., який шляхом ривка відкрито заволодів золотими прикрасами 31-річної Ірини. Сума матеріального збитку становить 2500 гривень.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...