Информация ГАИ о происшествиях на дорогах столицы на 15.07.2014

За 14 липня інспектори столичної ДАІ виявили 626 порушень Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 126 водіїв, правил зупинки і стоянки – 102, без необхідних документів – 23. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 45 водіїв, а з початку року більше 7 тисяч.

В рамках проведення профілактичного заходу «Автобус-2014» інспектори ДАІ лише за добу виявили 123 порушення ПДР з боку перевізників. Крім того, працівники ДАІ лише за добу виявили 77 пішоходів – порушників та 64 водіїв, які порушили правила проїзду пішохідних переходів.

Вчора, зареєстровано 2 ДТП, в яких двоє людей отримали травми.

В столиці, 14 липня, невідомі особи викрали мотоцикл та два автомобілі. Незаконні заволодіння транспортними засобами зареєстровані у наступних районах: Голосіївський район – автомобіль «TOYOTA LAND CRUISER», номерний знак АА5007ОН, 2008 року випуску, чорного кольору; Дарницький – мотоцикл «YAMAHA YBR 125», н.з. АА5682АА, 2008 р.в., синього кольору; Святошинський – «MERCEDES-BENZ 814», н.з. 49577ЕВ, 1994 р.в., білого кольору. Прийнято міри розшуку.

Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що в столиці злочинці найчастіше викрадають транспортні засоби уночі та надають перевагу тим, що стоять неподалік будинків, а також у неосвітлених місцях.

Запам’ятайте! Якщо у вас викрали автомобіль, необхідно негайно зателефонувати за номером «102» і повідомити про це, вказавши державний номер автомашини, марку, колір, особливі ознаки та номери агрегатів. Своєчасне звернення до міліції збільшує шанси знайти авто.

ДАІ Києва нагадує, що по 16 липня на території міста триває загальнодержавна оперативно-профілактична операція «Автомобіль». Мета заходу – викриття та документування фактів незаконного заволодіння транспортними засобами, виявлення викрадених та таких, що знаходяться в розшуку, або перебувають на території України з порушенням митного законодавства, місць ймовірного відстою та збуту таких транспортних засобів.

Так, інспектори ДАІ, 14 липня, у Деснянському та Солом’янському районах, виявили автомобілі «MITSUBISHI COLT» та «SKODA OCTAVIA», що знаходились у розшуку. Транспортні засоби було передано співробітникам державної виконавчої служби.
Вчора, до райуправлінь міліції працівники ДАІ доставили двох громадян: за нанесення тілесних ушкоджень та погрозу фізичною розправою. Крім того, у Подільському районі, затримали 21-річного чоловіка, який перебував у розшуку за незаконне заволодіння транспортним засобом. Громадянина для з’ясування всіх обставин також доставлено до райуправління міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.

УДАІ м. Київ
 

You may also like...