Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 228 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

 

До чергової частини Ренійського РВ надійшло повідомлення про виявлення трупа 49-річного місцевого жителя з ознаками насильницької смерті. Виїздом на місце події було встановлено, що загиблий разом з товаришами вживав спиртні напої, під час чого між ним та 60-річним жителем міста раптово виникла сварка, в ході якої останній ножем наніс тілесні ушкодження потерпілому. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Овідіопольського РВ надійшла заява від 52-річного жителя с.Новоградівка про те, що невідома особа незаконно заволодів його автомобілем. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 21-річного односельця потерпілого, від якого надійшли правдиві свідчення.

 

Співробітниками Білгород-Дністровського МВ затримано 27-річного жителя міста, який в одному з торгівельних центрів викрав гаманець у 43-річного жителя району, який він залишив на прилавку. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

 

Працівниками Тарутинського РВ викрито 25-річного жителя с.Ровне у якого виявлено та вилучено пістолет, який згідно акту НДЕКЦ є нестандартною короткоствольною вогнепальною зброєю і 20 патронів калібру 9 мм. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ звернулась 22-річна жителька міста з заявою про те, що невідома особа викрала велосипед, який заявниця залишила біля магазину. Вжитими заходами викрито 25-річний житель міста Теплодар, від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До Роздільнянського РВ надійшла заява від Сергія, 1987 р.н., про те, що незнайомий йому чоловік, увійшовши в довіру, шахрайським шляхом заволодів його підводою, чим спричинив матеріальний збиток на суму 604 гривні. В ході здійснення розшукових заходів у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 60-річного Івана, від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...