Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за минулу добу

 Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 139 заяв та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від Олександра, 1981 р.н., про те, що невідомий зловмисник, знаходячись в кафе по вул. Шишкіна, таємно викрав у заявника гроші та мобільні телефони. Сума збитку становить 20000 грн. Вжитими заходами викрито Євгена, 1988 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Суворовського РВ надійшла заява від Юрія, 1975 р.н., про те, що невідомі зловмисники, знаходячись на даху одного з будинку по вул. Г.Бочарова, викрали телефонний кабель довжиною 75 метрів. Сума збитку становить 14000 грн. За гарячими слідами автопатрулем полку патрульної служби міліції затримано Леоніда, 1986 р.н., та Андрія, 1987 р.н., від яких отримано правдиві свідчення.

До Приморського РВ надійшла заява від 22-річної Вікторії, щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка шахрайським шляхом під приводом ворожіння заволоділа її грошима в сумі однієї тисячі гривень. Вжитими заходами у вчинені вказаного кримінального правопорушення правоохоронцями викрито 59-річну мешканку Одеської області. Затримана зізналася у вчинені вказаного кримінального правопорушення.

До Приморського РВ звернувся із заявою 46-річний одесит, щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з палісаднику розташованому біля його квартири, вчинила крадіжку металевої труби. Сума матеріального збитку становить півтори тисячі гривень. Вжитими заходами викрито 33-річного мешканця Одеської області, у якого вилучено речовий доказ.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...