Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення у Луганській області за добу

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події за добу станом на 21 жовтня 2014 року у Луганській області

Військові злочини

20 жовтня бойовиками було здійснено мінометні обстріли:
– у період часу з 16.50 по 17.00 зі сторони м. Первомайськ (10 пострілів) у район блокпосту, розташованого на виїзді м. Попасна,

– двічі здійснено обстріл блокпосту Збройних сил України, розташованого у Станично-Луганському районі з АГС-17 (о 4.00 та з 15.50 по 17.00 з боку залізнично-дорожнього моста Станично-Луганського району),

– тричі здійснено обстріл блокпосту ЗСУ, розташованого на перехресті доріг селищ Золоте-Хороше-Сміле, Слов’яносербського району (о 09.50, з 14.35 по 15.25 та з 17.05 по 17.12).
Дані факти зареєстровано. Жертв та постраждалих не має. Проводиться перевірка.

Злочини проти виборчих, трудових та інших особистих прав і свобод людини і громадянина

20 жовтня до Рубіжанського міськвідділу міліції з заявою звернувся місцевий мешканець 1983 р.н. і повідомив про те, що у районі будинку по вул. Визволителів, м. Рубіжне з автомобілю «Mercedes Vito», білого кольору, невідомі особи розповсюджують набори продуктів харчування громадянам міста, на підтримку одного з кандидатів у народні депутати України. Даний факт був занесений до ЄРДР і кваліфікований за ч.1 ст. 157 КК України. Виїздом на місце події співробітники слідчо-оперативної групи встановили, що автомобіль належить благодійному фонду «Майбутнє Луганщини», який, очолює мешканка Старобільського району, які здійснювали видачу гуманітарної допомоги громадянам міста по талонам. Проводиться досудове розслідування.

Розбій

20 жовтня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернувся водій таксі і повідомив про те, що 19 жовтня на парковці біля торгово-розважального комплексу «Джаз», розташованого на проспекті Радянському, м. Сєвєродонецьк невідома особа у камуфльованому одязі, на автомобілі «Opel Vectra» під загрозою застосування вогнепальної зброї відкрито заволоділа, грошами та двома мобільними телефонами. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання особи, причетної до вчинення кримінального правопорушення.

Того ж дня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернувся водій таксі і повідомив про те, що 19 жовтня на парковці біля супермаркету «Сільпо», розташованого на проспекті Гвардійському, м. Сєвєродонецьк невідома особа у камуфльованому одязі, на автомобілі «Opel Vectra» під загрозою застосування вогнепальної зброї відкрито заволоділа грошима та двома мобільними телефонами. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання особи, причетної до вчинення кримінального правопорушення.

Грабіж

20 жовтня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції звернувся місцевий мешканець 1967 р.н. з заявою про те, що 19 жовтня на вул. Єгорова невідома особа відкрито заволоділа його мобільним телефоном. Даний факт зареєстровано. По гарячих слідах співробітниками карного розшуку у скоєні грабежу викрили 36-річного місцевого мешканця. Продовжується досудове розслідування.

Вилучення вибухівки

20 жовтня до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового Державної служби надзвичайних ситуацій про те, що на відстані близько 30-40 метрів від будинку по вул. Вілєсова, м. Сєвєродонецька був виявлений предмет схожий на гранату Ф-1. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться подальша перевірка.

Вилучення наркотиків

20 жовтня у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники сектору карного розшуку Сватівського райвідділу міліції за місцем мешкання у раніше судимого 31-річного чоловіка виявили та вилучили речовину рослинного походження з ознаками марихуани вагою 15 грам. Даний факт зареєстрованою. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться досудове розслідування.

Безвісті зниклий

20 жовтня до Лисичанського міськвідділу міліції звернулася місцева жителька 1958 р.н. з заявою про те, що 17 жовтня поїхав на заробітки до РФ її син Москаленко В.В., 1988 р.н., та до теперішнього часу не повернувся. Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка.

Розкриття раніше скоєного злочину

Заволодіння автотранспортом

У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники карного розшуку Сєвєродонецького міськвідділу міліції у скоєні кримінального правопорушення викрили 18-річного жителя смт. Боровське, який 10 вересня незаконно заволодів автомобілем «ВАЗ-21013», д/з 966-82 АМ, що знаходився біля будинку по вулиці у м. Сєвєродонецьку. Підозрюваного затримано на підставі статті 208 КПК України. Досудове слідство триває.

 ВЗГ ГУМВС України у Луганській області

You may also like...