Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 08-09.11.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 255 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшло повідомлення від лікаря про те, що до медичного закладу доставлено Руслана, 1980 р.н., з тілесними ушкодженнями шиї та тіла. В ході оперативно-розшукових заходів у вчиненні злочину викрито одесита, 1977 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення. Встановлено, що підозрюваний, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в ході раптово виниклої сварки, наніс потерпілому декілька ножових поранень. Затриманому повідомлено про підозру та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 КК України.

До Суворовського РВ надійшла заява від одеситки, 1984 р.н., про те, що малознайомий чоловік вирвав з рук її неповнолітнього сина, 2003 р.н. мобільний телефон. Вжитими заходами викрито Артема, 2000 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Вилучено речовий доказ та повернуто власнику.

До Київського РВ звернувся Ігор, 1938 р.н., про те, що невідомий зловмисник з його подвір’я викрав електричну пилу. В ході оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрито квартиранта, 1975 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

До Малиновського РВ надійшла заява від Лариси, 1965 р.н., про те, що невідомі зловмисники увійшли до її магазину, погрожуючи фізичною розправою, відкрито заволоділи тютюновими виробами, двома пляшками віскі та трьома пляшками горілки. Вжитими заходами викрито Сергія, 1973 р.н., та Олександра, 1987 р.н., від яких надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

До Ізмаїльського МВ звернувся 58-річний чоловік, який повідомив, що невідома особа з приміщення робочого кабінету викрала вазу вартістю 300 грн. Вжитими заходами викрито раніше судимого 25-річного жителя міста. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Ізмаїльського МВ в рамках кримінального провадження відкритого за ознаками ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України викрито двох ізмаїльчан, 1987 р.н. та 1990 р.н. Встановлено, що вони через незачинене вікно проникли до будинку заявника, звідки викрали золоті вироби, ноутбук та інше майно. Загальна сума збитку становить 10000 грн. Триває слідство.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито 25-річного Артура, який шляхом вільного доступу вчинив крадіжку мобільного телефону з сумки 18-річної студентки. Затриманий зізнався працівникам міліції у вчинені вказаного кримінального правопорушення. У правопорушника правоохоронці вилучили речовий доказ, який було повернуто власниці. Тепер зловмиснику загрожує покарання згідно частини 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Вжитими заходами працівниками карного розшуку Приморського РВ викрито 19-річного мешканця Одеської області, який, перебуваючи на вулиці Топольова, пошкодив автомобіль, чим завдав значної матеріальної шкоди його власникові. Наразі його допитано та відпущено під зобов’язання. Вказані відомості слідчим відділом внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. На теперішній час триває досудове розслідування.

Працівниками Ізмаїльського МВ викрито ізмаїльчанина, 1978 р.н., який, розбивши скло на автомобілі, скоїв крадіжку нарізної промислової рушниці «Сайга». Чоловік зізнався у вчиненні вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернулась 26-річна жителька села Броска, яка повідомила, що невідома особа проникла до приміщення магазину, звідки скоїла крадіжку цукерок. Вжитими заходами викрито 39-річного ізмаїльчанина, який зізнався у скоєнні крадіжки. Розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

До Білгород-Дністровського МВ звернулася 40-річна працівниця одного із торгівельних центрів міста із заявою про те, що невідома особа розкрадає продукти харчування. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка затримала 32-річну зловмисницю. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває слідство.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...