Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11.11.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 221 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Приморського РВ надійшла заява від 28-річного Євгена щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка з незачиненого сейфа скоїла крадіжку грошей та золотих прикрас. Сума матеріального збитку становить одинадцять тисяч гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито 20-річну Вікторію, від якої надійшли правдиві свідчення у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від 45-річного Віктора про те, що невідома особа скоїла крадіжку державного знаку з його автомобілю. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 22-річного Михайла, від якого надійшли правдиві свідчення.

До Суворовського РВ надійшло телефонне повідомлення про те, що на територію заводу, який знаходиться на Миколаївській дорозі, проникли невідомі. В ході перевірки інформації працівники міліції на гарячому затримали двох жителів району, 1993 та 1998 р.н., які з території вказаного підприємства викрали металеві вироби. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, що передбачене ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Малиновського РВ звернулась Людмила, 1968 р.н., щодо вжиття заходів до особи, яка викрала її мобільний телефон. Сума матеріального збитку становить 2000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Ігоря, 1962 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення.

Вжитими заходами працівниками Приморського РВ викрито Олексія, 1988 р.н., який шахрайським шляхом заволодів ноутбуком, а також значною сумою грошових коштів 43-річного одесита. За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Роздільнянського РВ надійшла заява від 74-річної Розалії про те, що невідома особа з її будинку скоїла крадіжку грошей в сумі 1500 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито 18-річного односельчанина заявниці. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Білгород-Дністровського МВ звернулась 58-річна жителька міста з заявою про те, що невідома особа в маршрутному таксі викрала її сумку, чим завдала матеріального збитку на суму більше 1000 гривень. Вжитими заходами викрито 40-річну жительку міста, яка причетна до скоєння злочину. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Працівниками Роздільнянського РВ викрито 20-річного Євгена, який на вулиці міста наніс тілесні ушкодження 25-річному Андрію та відкрито заволодів його мобільним телефоном. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про скоєння злочину та вилучено речовий доказ. Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Працівниками Приморського РВ викрито 19-річного жителя Одеської області, який зі складського приміщення, розташованого на торгівельному ринку, викрав тисячу гривень. Згідно чинного законодавства правопорушникові загрожує покарання згідно ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ звернулась 47-річна жителька міста, яка повідомила, що невідома особа з її будинку скоїла крадіжку побутової техніки. Сума матеріального збитку становить 1900 гривень. Вжитими заходами викрито 20-річного Олексія. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Працівниками Комінтернівського РВ викрито 26-річного жителя с.Першотравневе, який викрав велосипед у свого 39-річного односельця. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...