Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15-16.11.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 239 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито 32-річного Ігоря, який, перебуваючи в барі, викрав чоловічу куртку з документами. Сума матеріального збитку становить одну тисячу гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від Сергія, 1980 р.н., про те, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем. Сума матеріального збитку становить 40000 гривень. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Олександра, 1994 р.н. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення.

До чергової частини Шевченківського ВМ із заявою звернувся Юрій, 1980 р.н., про те, що невідома особа шахрайським шляхом заволоділа його мобільним телефоном вартістю одну тисячу гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито 27-річного одесита, який зізнався у вчинені вказаного кримінального правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками Київського РВ за крадіжку транспортних засобів затримано Олександра, 1994 р.н. Встановлено, що він викрав у власників чотири мопеди. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про скоєння злочину. Правопорушник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Триває слідство.

До Приморського РВ надійшла заява від 29-річної одеситки щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка шляхом пошкодження замка торгівельного павільйону скоїла крадіжку одинадцяти ящиків з цитрусовими фруктами. Сума матеріального збитку становить 3500 гривень. Вжитими заходами працівниками міліції викрито раніше засудженого 28-річного Володимира, який зізнався у вчинені вказаного злочину. Зловмисникові загрожує покарання згідно ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Кілійського РВ викрито 28-річного Олександра та 53-річного Володимира, які на ґрунті раніше виниклих неприязних відносин нанесли тілесні ушкодження 54-річному жителю м.Кілії, від яких останній помер. Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від Наталії, 1974 р.н., про те, що невідома особа шляхом пошкодження вхідних дверей проникла до її квартири та викрала гроші в сумі 500 доларів США та золотий ланцюжок. Сума матеріального збитку становить 26000 гривень. Вжитими заходами викрито Вадима, 1995 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...