Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 01.12.2014

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 172 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито 22-річного Олександра, який шахрайським шляхом під приводом зателефонувати, заволодів мобільним телефоном 24-річного одесита. Сума матеріального збитку становить п’ять тисяч гривень. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України

Працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито Руслана, 1981 р.н., який, перебуваючи вдома у своєї знайомої, скоїв крадіжку її мобільного телефону. Сума матеріального збитку становить 1200 гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідення про вчинення кримінального правопорушення. Наразі його допитано та відпущено під зобов’язання. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження згідно ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Білгород-Дністровського МВ звернувся 40-річний житель міста з заявою про те, що вночі невідома особа з подвір’я його будинку викрала металеві вироби на суму 500 гривень. Вжитими заходами особу, причетну до скоєння вказаного злочину, встановлено. Ним виявився 41-річний житель міста, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 16-річний Едуард, який повідомив про те, що невідома особа, знаходячись в інтернет-клубі, шахрайським шляхом, під приводом подзвонити, заволоділа його мобільним телефоном. В ході відпрацювання міста правоохоронцями викрито 18-річного Євгена. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення у скоєнні злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

В ході проведення першочергових оперативних заходів працівниками Приморського РВ викрито раніше засудженого 33-річного Ігоря, який, перебуваючи в магазині, скоїв крадіжку двох коробок з дитячими іграшками. У відповідності до чинного законодавства правопорушникові загрожує покарання згідно статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання 34-річного жителя села Шабо співробітниками Білгород-Дністровського МВ виявлено та вилучено речовину схожу на марихуану. Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

До Ізмаїльського МВ звернулась пенсіонерка з заявою про те, що невідома особа проникла до її квартири, звідки викрала телевізор та килим. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито 30-річного жителя міста. Розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України.

Працівниками Котовського МВ при проведенні профілактичного відпрацювання продовольчого ринку було встановлено факт продажу тютюнових виробів жителькою м.Котовська, без передбаченого законом дозволу. У жінки вилучено 644 пачки цигарок різних марок іноземного виробництва без марок акцизного збору, вона притягнута до адміністративної відповідальності за ст.156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

До чергової частини Роздільнянського РВ надійшла заява від 24-річного Ігоря про те, що невідома особа з його автомобіля скоїла крадіжку кредитної картки банку, чотири флеш карти та документи на автомобіль. Вжитими заходами у вчиненні даного кримінального правопорушення викрито жителя м.Роздільна, 1992 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення та вилучено речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського МВ з заявою звернувся 43-річний Сергій, який повідомив про те, що невідома особа з його будинку викрала телевізор. Вжитими заходами викрито раніше судимого 30-річного Тадія. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...