В столиці, біля СТО, затримали чоловіка на викраденому позашляховику

Ранком, 8 грудня до райуправління міліції Голосіївського району надійшло повідомлення від схвильованого автовласника про те, що його авто викрали невідомі.

Чоловік повідомив, що ввечері на вулиці Жилянській, у дворі будинку, залишив автомобіль «Toyota Land Cruiser», а ранком виявив його відсутність. Потерпілий надав детальну інформацію про машину: колір, дату випуску, державний номер, кількість пального у баку, тощо. Отримавши її працівники міліції розпочали пошук іномарки.

У ході оперативно-розшукових заходів, інспектори ДАІ спільно з працівники відділу карного розшуку, помітили схожий за прикметами позашляховик на вулиці Пухівської, неподалік станції технічного обслуговування. Досвідчені правоохоронці відразу звернули увагу на чоловіка, який стояв неподалік авто, а побачивши патруль ДАІ помітно занервував та намагався втекти, але був затриманий.

Ним виявився 31-річний киянин. Чоловік зізнався у скоєнні злочину. Для подальшого з’ясування всіх обставин затриманого доставлено до райуправління міліції, а на місце події викликана слідчо-оперативна група.

 

Столична Державтоінспекція радить водіям подбати, аби авто були обладнані додатковими протиугінними пристроями. Не варто також залишати на тривалий час автомобілі біля домівок, а краще по-можливості зберігати їх на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах. // УДАІ ГУМВС України в місті Києві

You may also like...