Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 25.12.2014

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 25 грудня

24 грудня до Центрально-міського райвідділу Криворізького міського управління міліції надійшло повідомлення про те, що з діагнозом закритої черепо мозкової травми, проникаюче колото-різане поранення грудної клітини було доставлено непрацюючого чоловіка 1990 р.н. Працівниками міліції було встановлено, що 23.12.2014 о 22.00 потерпілий знаходився в гостях у непрацюючого чоловіка 1979 р.н. де вживав алкогольні напої. під час спільного розпиття алкогольних напоїв, між ними виникла сварка, в ході якої зловмисник побив потерпілого руками та ногами по голові і тулубу та взявши зі столу кухонний ніж завдав одного удару у грудну клітину. Знаряддя злочину – кухонний ніж, вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

24 грудня до Широківського райвідділу міліції звернувся непрацюючий чоловік 1963 р.н. Заявник повідомив про те, що о 10.30 за місцем мешкання його знайомий, непрацюючий чоловік 1988 р.н., відкрито заволодів телевізором. Сума збитку склала – 5 тис. грн.

24 грудня до Жовтоводського міського відділу міліції звернувся місцевий житель, пенсіонер 1959 р.н., що о 19.30 на перехресті вулиць Панфілова та 8-го березня, невідомий, шляхом ривка, заволодів сумочкою з продуктами харчування у його дружини, місцевої жительки, пенсіонерки 1962 р.н. За вчинення злочину «по гарячих слідах» затриманий неповнолітній 1998 р.н.

24 грудня до Жовтоводського міського відділу міліції звернулась пенсіонерка 1956 р.н. Заявниця повідомила про те , що о 20.00 біля одного з будинків по вул. 8-го березня, невідомий, шляхом ривка, заволодів пакетом з продуктами харчування. За вчинення злочину по «гарячих слідах» встановлений та затриманий неповнолітній 1998 р.н.

24 грудня до Самарського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернулась місцева жителька, пенсіонерка 1928 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 11.40 біля одного з будинку по вул. 20-років перемоги, невідомий, шляхом ривка, з сумки заволодів грошима 100 грн. За вчинення злочину затриманий непрацюючий чоловік 1986 р.н. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж майна у чоловіка 1995 р.н., який мав місце 15.12.2014 встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1989 р.н. Викрадений мобільний телефон – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Працівниками Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабіж майна у чоловіка 1980 р.н., який мав місце 30.05.2014 встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1992 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Працівниками Бабушкінського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабіж майна у жінки 1968 р.н., який мав місце 24.11.2014 встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1991 р.н. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...