Обстановка за добу, в зоні відповідальності військ оперативного командування “Північ”

Орієнтовно за добу, в зоні відповідальності військ оперативного командування "Північ", знищено 2 одиниці бронетехніки. Втрати противника в живій сили уточнюються.

Противник продовжує дотримуватися тактики проведення турбуючого вогню з метою сковування сил сектору, недопущення перекидання резервів на інші напрямки та виснаження підрозділів оперативного командування "Північ".

Найближчим часом не виключається ймовірність ведення активних бойових дій в районі населених пунктів СТАНИЧНО-ЛУГАНСЬКЕ, ЩАСТЯ, ТРЬОХІЗБЕНКА, КРИМСЬКЕ та НОВОТОШКІВКА.

Артилерійськими підрозділами сектора виконано 33 вогневих завдань з метою придушення вогневих точок бойовиків та нанесення йому в трат в живій силі, озброєнні та техніки. Артилерійські підрозділи продовжують ведення упереджувального вогню, що дає змогу знижувати до мінімуму ефективність вогневого ураження бойовиками наших позицій.

З боку бойовиків зафіксовано 37 обстріл, 15 в нічний час позицій військ сектору. Обстрілів зазнав особовий склад який виконує бойові завдання в районі населених пунктів ЩАСТЯ 7 разів, КРИМСЬКЕ, СТАНИЦЯ ЛУГАНСЬКА по 6 разів, двічі били по ТРЬОХІЗБЕНКЕ та НОВОТОШКІВЦІ. 

НЗФ 8 разів відкривали вогонь з РСЗВ БМ-21 "Град", 22 рази з ствольної артилерії та мінометів, в інших випадках з АГС-17 та стрілецької зброї.

Підрозділами ПВО зафіксовано БПЛА в районі населеного пункту КРИМСЬКЕ.

Пресцентр Північ

You may also like...