Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 12.02.2015

 Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 12 лютого.

11 лютого до працівників Нікопольського міського відділу міліції звернувся безробітний, 55-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що 3 лютого о 13.00 на перехресті вул. Хлястікова та вул. Сокка безробітний, раніше судимий 46-річний місцевий житель штовхнувши у спину, заволодів мобільним телефоном.

11 лютого до працівників Нікопольського міськвідділу міліції звернувся безробітний, 28-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що 8 лютого о 14.00 біля будинку по вул. Карла Лібкнехта безробітний, раніше судимий 21-річний місцевий житель шляхом ривка, заволодів планшетом. Збиток – 3 720 гривень. Зловмисник затриманий. За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

 

10 лютого в с. Високе Нікопольського району, за місцем мешкання з гематомами та саднами обличчя було виявлено труп безробітного, 24-річного господаря оселі. В ході проведення слідчих заходів, за вчинення злочину встановлений та доставлений до міськвідділу безробітний, 38-річний односелець потерпілого. Заявник 9 лютого о 21.00 знаходячись в гостях у потерпілого, під час спільного розпиття з ним спиртних напоїв, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, металевим кільцем, яке взяв з плити опалення, спричинив господарю смертельне поранення. Знаряддя злочину – вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...