Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 24.02.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 209 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівники Суворовського РВ викрили раніше засудженого Сергія, 1992 р.н., який біля будинку на проспекті Добровольського, розбивши скло, проник до автомобіля «Ауді», звідки таємно викрав мобільний телефон, авто програвач, GPS-навігатор та вогнегасник.

 

Вжитими заходами працівниками сектору карного розшуку Приморського РВ викрито раніше засудженого 31-річного жителя Одеської області, який, перебуваючи в маршрутному таксі, скоїв крадіжку мобільного телефону з сумки пасажира. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками Київського РВ викрито двох одеситів, 36 та 40 років, які неодноразово скоювали крадіжки товарів з торгівельного центру міста. Від зловмисників надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

 

До Приморського РВ надійшла заява від 33-річної жінки щодо вжиття заходів до невідомої особи, яка шляхом пошкодження дверей проникла до приміщення магазину, звідки скоїла крадіжку годинників. Вжитими заходами працівниками СКМСД викрито двох парубків, віком 22 та 15 років. Правопорушники зізналися у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

 

Працівниками Болградського РВ під час проведення обшуку в підсобному приміщенні 35-річного жителя міста виявлено та вилучено предмет, зовні схожий на пневматичну гвинтівку з ознаками переробки під калібр 5,6 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся 38-річний Жан, який повідомив про те, що невідома особа з контейнера, розташованого на території центрального ринку, скоїла крадіжку бухти електрокабеля. Сума матеріального збитку становить 475 гривень. Вжитими заходами викрито 38-річного Андрія. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Савранського РВ під час проведення обшуку в домогосподарстві 39-річного жителя с.Вільшанка виявлено та вилучено 9 штук патронів калібру 5,45 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи.

 

Працівниками Роздільнянського РВ під час особистого огляду 30-річного жителя району було виявлено та вилучено обріз мисливської рушниці 16 калібру та металевий розкладний ніж. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ. Проводиться подальша перевірка.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...