Криминал в Луганской области – милицейская сводка за сутки

Про найбільш резонансні кримінальні правопорушення та події станом на 27 лютого 2015 року

Незаконне заволодіння автотранспортом

26 лютого до Сєвєродонецького міськвідділу міліції надійшла заява від місцевої мешканки 1981 р.н. про те, що 25 лютого від будинку по вул. Заводська її знайомий 1975 р.н. (мешканець м. Попасна) незаконно заволодів її автомобілем «ВАЗ 21099», д/з ВВ 6066 АО, чорного кольору (документи знаходились в автомобілі). Даний факт зареєстровано. Уживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження автомобіля, а також розшуку підозрюваного.

Вилучення боєприпасів 26 лютого

– на блокпосту у с. Сіротіне співробітники Сєвєродонецького міськвідділу міліції спільно з бійцями батальйону «Луганськ-1» ГУМВСУ у Луганській області та військовослужбовцями у ході огляду автомобіля «ВАЗ 2101», під керуванням місцевого мешканця 1993 р.н. виявили та вилучили гранату «РГД-5» та відстріляний тубус від гранатомету РПГ. У ході подальшої перевірки та проведення огляду будинку на вул. Гоголя у с. Сіротіне за місцем мешкання чоловіка виявили та вилучили запал до гранати, 5 набоїв калібру 5,45 мм та заржавілу гранату часів ВВВ.

– у ході проведення слідчо-оперативних заходів по кримінальному провадженню співробітники Марківського райвідділу міліції у домоволодінні місцевого мешканця 1971 р.н. на вул. Чкалова у с. Кризьке виявили та вилучили 77 набоїв калібру 5,45 мм.

– у ході проведення оперативно-розшукових заходів на вул. Чорноп’ятко смт. Нижнє у 19-річного місцевого мешканця співробітники карного розшуку Попаснянського райвідділу міліції виявили та вилучили 36 набоїв калібру 5,45 мм. До АКС та магазин до нього.

Дані факти зареєстровані. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться перевірка.

Вилучення наркотиків 26 лютого

– співробітники карного розшуку Лисичанського міськвідділу міліції у будинку на вул. Леніна у місцевого мешканця 1978 р.н. виявили та вилучили 3 мл опію та 1 мл оцтового ангідриду. Даний факт зареєстровано. Вилучене спрямовано на дослідження. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному.

– співробітники СБНОН Сєвєродонецького міськвідділу міліції спільно з УБНОН ГУМВС в районі магазину на вул. Жовтнева у місцевого мешканця 1975 р.н. виявили та вилучили 10 мл опію. Даний факт внесено до ЄРДР. Вилучене спрямовано на дослідження. Проводиться досудове розслідування.

Збут наркотиків

26 лютого співробітники Лисичанського міськвідділу міліції у ході проведення оперативно-розшукових заходів по кримінальному провадженню (за ч. 1 ст. 307 КК України – збут наркотичної речовини) задокументували факт збуту 5 грамів марихуани 23-річним раніше судимим мешканцем м. Новодружевськ. Чоловікові обрано запобіжний захід – арешт.

Злочини проти громадської безпеки 26 лютого

– у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники СБУ викрили гр. Ш. 1975 р.н. (мешканець м. Новодружеськ), який бере участь у незаконному озброєному формуванні «ЛНР».

– у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники Білокуракинського райвідділу міліції викрили місцевого мешканця 1983 р.н., який наразі перебуває у складі незаконного озброєного формування «ЛНР».

Дані факти зареєстровані. Уживаються заходи щодо розшуку та затримання підозрюваних.

Безвісно зниклий

16 лютого до Сєвєродонецького міськвідділу міліції поштою надійшло звернення мешканця Чернігівської області про те, що він з 10 лютого втратив зв’язок зі своєю матір’ю – гр. Каліберда Г.Р., 1950 р.н., яка мешкала у м. Брянка. Даний факт зареєстровано.

ВЗГ ГУМВС України У Луганської області

You may also like...