Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 17.03.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 194 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Вжитими заходами працівниками карного розшуку Шевченківського ВМ викрито 20-річну одеситку, яка, перебуваючи в приміщенні супермаркету, скоїла крадіжку парфумерії. Сума матеріального збитку становить 1000 гривень. У правопорушниці правоохоронці вилучили речові докази. Наразі її допитано та відпущено під особисте зобов’язання. За даним фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Котовського МВ надійшла заява від 38-річної місцевої жительки про те, що невідома особа проникла до її автомобіля, який знаходився у дворі будинку, звідки викрала автомагнітолу. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито Артема, 1997 р.н., у якого вилучено речові докази. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Нарядом автопатруля полку патрульної служби викрито Віталія 1987 р.н., у якого під час огляду помешкання виявлено та вилучено патрон калібру 9 мм. Вилучене направлено на дослідження до НДЕКЦ. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

 

Нарядом автопатруля полку патрульної служби викрито 22-річного парубка, у якого виявлено та вилучено паперовий згорток з речовиною зеленого кольору, схожою на марихуану. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшло повідомлення від Олександра, 1982 р.н., про те, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем. Сума матеріального збитку становить 10000 гривень. Вжитими заходами викрито Олександра, 1979 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

 

Працівниками Іллічівського МВ викрито В’ячеслава, 1978 р.н., який викрав сімдесят метрів проводу з території будівельного майданчику. Сума матеріального збитку становить 4900 гривень. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення.

 

До чергової частини Малиновського РВ надійшло повідомлення від Михайла, 1987 р.н., про те, що малознайома особа незаконно заволоділа та пошкодила його автомобіль. Вжитими заходами викрито Артема, 1991 р.н., від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 55-річна Людмила, яка повідомила про те, що невідома особа з кишені куртки скоїла крадіжку золотих сережок. Вжитими оперативно-розшуковими заходами викрито 26-річного Ростислава. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Співробітниками патрульної служби Ізмаїльського МВ викрито мешканця села Кислиця, 1997 р.н., у якого під час огляду виявлено та вилучено речовину рослинного походження темно зеленого кольору. Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ, за результатами якої буде прийнято рішення.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...