Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 31.03.2015

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 31 березня

30 березня до міської лікарні з квартири по бульвару Миру, в м. Вільногірськ бригадою швидкої медичної допомоги з діагнозом: проникаюче колото-різане поранення черевної порожнини та колото-різане поранення грудної клітини було доставлено 46-річного місцевого жителя. Чоловіка було госпіталізовано до хірургічного відділення лікарні.

Встановлено, що о 01.00 потерпілий спільно із 30-річною співмешканкою прийшли в гості до безробітного 60-річного громадянина. Там вони вживали алкогольні напої. Близько 02.00 коли господар оселі пішов спати, між потерпілим та його співмешканкою на грунті неприязних відносин виникла сварка, під час якої жінка схопивши зі столу кухонний ніж, завдала йому зазначені тілесні ушкодження, після чого самостійно перев’язала рану та продовжили вживати алкогольні напої. О 06.30 у зв’язку з погіршенням стану здоров’я чоловіка, жінка викликала бригаду швидкої медичної допомоги. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

 

30 березня до Новомосковського міськвідділу міліції по телефону звернулась 31-річна продавчиня ломбарду. Заявниця повідомила про те, що о 19.00 у ломбарді її безробітна, 22-річна знайома відкрито заволоділа мобільним телефоном. Зловмисниця затримана. Викрадене – вилучено. Ведеться слідство.

 

30 березня до працівників Криворізького міського управління звернулась 62-річна місцева жителька. Заявниця повідомила про те, що о 20.00 біля будинку по вул. Гутовського, невідомий шляхом ривка, заволодів сумочкою з гаманцем, грошима у сумі 85 грн, футляром з окулярами. За вчинення злочину був доставлений до райвідділу та опитаний 17-річний місцевий житель. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

 

30 березня до працівників Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 23-річний місцевий житель. Заявник повідомив про те, що о 04.20 біля торгівельного центру двоє малознайомих чоловіків, під час спільного розпиття спиртних напоїв, побивши руками та ногами по обличчю і тулубу, заволоділи ланцюжком із жовтого металу. За вчинення злочину були доставлені до райвідділу та опитані безробітні місцеві жителі, 23 та 33 років. За цим фактом слідчим відділом було внесено відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...