Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 30.04.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 193 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшла заява від 30-річного Бориса про те, що в період часу з 21:00 29 квітня до 06:30 30 квітня, по вул. Шишкіна, невідомий незаконно заволодів його а/м "ВАЗ 2107". В ході розшукових заходів викрито 27-річного Олексія, 16-річного Микиту та 17-річного Миколу, від яких надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

 

До Малиновського РВ звернулася 69-річна Ольга з заявою про те, що 20 грудня 2014 року малознайомий на ім`я "Олександр" шляхом вільного доступу проник до її квартири, звідки відкрито заволодів її грошима в сумі 1500 гривень, спортивними нагородами та каблучкою. В ході розшукових заходів викрито 23-річного мешканця Комінтерновського району, від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

 

До Саратського РВ звернулася Оксана із заявою про те, що в нічний час 26 квітня малознайомий на ім`я "Сергій" шляхом пошкодження двері проник до її будинку, звідки відкрито заволодів мобільним телефоном. Вжитими заходами викрито 30-річного односельця заявниці, від якого надішли правдиві свідчення про скоєння даного злочину.

 

Працівниками Одеського міського управління в ході розслідування кримінального провадження по заяві 39-річного Віктора за фактом крадіжки з його квартири викрито 34-річного громадянина однієї з країн пострадянського простору, від якого надійшли правдиві свідчення про скоєння даного злочину. Встановлено, що 30.04.2015 шляхом підбору ключа підозрюваний проник до квартири заявника та скоїв крадіжку його грошей в сумі 70000 гривень. Правопорушника затримано згідно ст.208 КПК України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання ОМУ ГУМВС.

 

Працівниками автопатруля полку патрульної служби, під час патрулювання Приморського району міста, викрито двох жителів міста, віком 17 та 18 років, які намагались викрасти колеса з автомобіля. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

 

You may also like...