Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 11.05.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 139 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

 

До чергової частини Котовського МВ звернувся мешканець с. Бочманівка, який повідомив, що з двору домоволодіння невідома особа викрала ресору від автомобіля ГАЗ-66. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 28-річного односельця потерпілого. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

До Ізмаїльського МВ звернувся 52-річний Віктор, який повідомив, що невідома особа проникла до його будинку, звідки скоїла крадіжку ноутбука. Вжитими заходами працівниками міліції викрито 23-річного Дениса. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Працівниками СБНОН Малиновського РВ спільно з УБНОН ГУМВС України в Одеській області під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання 49-річного Володимира виявлено та вилучено пристрій для відстрілу гумових куль "ФОРД 12 РМ", в магазині якого знаходилось 13 гумових куль калібру 9 мм, коробку з бойовими патронами у кількості 14 штук, пристрій для відстрілу гумових куль "KRAL MINI 2008", в магазині якого знаходилось дві гумові кулі калібру 8 мм. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення експертизи. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. Триває слідство. 

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернулась 26-річна жителька міста, яка повідомила, що невідома особа, знаходячись в приміщенні магазину, скоїла крадіжку її мобільного телефону. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 29-річного мешканця села Лощинівка. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Працівниками СБНОН Малиновського РВ під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання 50-річної жительки міста виявлено та вилучено три пакети та дві пластикові коробки з порошкоподібною речовиною білого кольору, пластикову пляшку з рідиною темно-коричневого кольору, скляну пляшку з кристалічною речовиною темного кольору, одноразовий медичний шприц з рідиною світло-жовтого кольору, три одноразових медичних шприци з залишками рідини прозорого кольору. Вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. Триває слідство. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...