Біля українсько-російського кордону затримали «ВАЗ» із 40 ящиками м’ясної продукції

Автомобіль «ВАЗ» з вантажем м’ясної продукції затримали цієї ночі на кордоні з Росією військовослужбовці відділу «Краснопілля» Сумського загону.

В ході реалізації отриманої інформації про можливу протиправну діяльність прикордонний патруль за допомогою тепловізора помітив поблизу населеного пункту Миропілля автомобіль. Правоохоронці затримали транспортний засіб, за кермом якого був наш співвітчизник, за кілька десятків метрів від держрубежу. Під час огляду автівки вартові кордону нарахували в ньому 40 картонних ящиків з м’ясною продукцією (свинячі серця). Документи на вантаж, який правопорушник мав на меті незаконно перемістити до Росії, були відсутні.

Наразі затриманий автомобіль разом з м’ясною продукцією, загальна вага якої склала біля 400 кілограмів, встановленим порядком буде передано до одного з територіальних органів Державної фіскальної служби в Сумській області, а 26-річному українцю за спробу незаконного перетину державного кордону України доведеться відповідати у суді. // ДПСУ

You may also like...