Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 19.06.2015

Злочини та пригоди в Дніпропетровській області станом на 19 червня

17 червня до Дніпродзержинського міського управління міліції надійшло повідомлення про те, що за місцем мешкання померла, пенсіонерка 1945 р.н. Працівниками міліції було встановлено, що 12.06.2015 о 19.00 за місцем спільного мешкання непрацюючий син потерпілої 1975 р.н., перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, В ході побутової сварки з матір’ю, наніс руками біля 5-ти ударів по голові та обличчю. Зловмисник – затриманий. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

18 червня до працівниками Криворізького райвідділу міліції у с. Кам’яне поле, з множинними забиттями та саднами обличчя, рук та тулубу виявлено тіло непрацюючої господарки 1977 р.н. Встановлено, що 18.02.2015 о 02.00 потерпіла знаходячись за місцем мешкання після спільного розпиття алкогольних напоїв, на грунті раптово виниклих неприязних відносин з її знайомою, непрацюючою 1953 р.н., виникла сварка, під час якої, остання руками та ногами нанесла декілька ударів по тулубу, голові та кінцівках потерпілої, яка від отриманих тілесних ушкоджень, невдовзі померла. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисниця загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

18 червня до Баглійського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції надійшло повідомлення про те, що з одним проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини до лікарні був доставлений непрацюючий, раніше судимий чоловік 1992 р.н. Було встановлено, що о 12.20 потерпілий кудрявцев а.с. знаходився разом із своїм знайомим непрацюючим чоловіком 1961 р.н., розпивали алкогольні напої, в цей час між ними на грунті раптово виниклих неприязних відносин сталась сварка, яка перейшла в бійку де зловмисник діставши кухонний ніж, наніс ним потерпілому один удар в область грудної клітини. Знаряддя злочину – кухонний ніж, вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

18 червня до Дніпродзержинського міського управління міліції звернувся непрацюючий чоловік 1970 р.н. Заявник повідомив про те, що 26.05.15 о 22.00 біля одного з будинків по вул. Алтайській, невідомий побивши руками по обличчю заволодів мобільним телефоном. Сума збитку склала – 425 грн. За вчинення злочину встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1980 р.н. Викрадене – вилучено.

18 червня до Жовтоводського міського відділу міліції звернувся чоловік 2000 р.н. Заявник повідомив про те, що о 14.00 невідомий, під словесної погрозою застосування фізичного насилля заволодів мобільним телефоном. За вчинення злочину був встановлений та затриманий непрацюючий раніше судимий, чоловік 1978 р.н. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

18 червня до Бабушкінського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся непрацюючий чоловік 1961 р.н. Заявник повідомив про те, що 17.06.2015 о 12.30 по вул. Панікахі, невідомий, шляхом ривка з руки, заволоділа мобільним телефоном. За вчинення злочину встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1978 р.н. Викрадене – вилучено.

18 червня до Тернівського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернувся непрацюючий чоловік 1975 р.н. Заявник повідомив про те, що о 15.55 р.н., у парку відпочинку двоє невідомих, побивши руками по обличчю, заволоділи з кишені брюк мобільним телефоном. Сума збитку склала – 468 грн. За вчинення злочину по «гарячих слідах» на ринку, під час спроби продати вкрадений телефон, затримані непрацюючі, раніше судимі чоловіки 1976 та 1986 р.н. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

 

You may also like...