Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20.09.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 40 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Київського РВ надійшло повідомлення від обласного клінічного медцентру про те, що до них із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини було доставлено невідомого чоловіка, який під час реанімаційних заходів помер. Вжитими заходами було встановлено особу постраждалого та викрито 53-річного Юрія, який в ході сварки та бійки із загиблим, наніс йому поранення кухонним ножем. Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 кримінально-процесуального кодексу України.

До чергової частини Малиновського РВ звернувся 30-річний Денис із заявою про те, що невідомий зловмисник біля супермаркету на вул. Скворцова викрав велосипед його сина. Вжитими заходами викрито 34-річного одесита. Сума матеріального збитку становить 12000 гривень. Від затриманого надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ – велосипед. 

До чергової частини Приморського РВ надійшла заява від 37-річного одесита про те, що невідома особа з приміщення його квартири вчинила крадіжку ноутбука. Сума матеріального збитку становить понад три тисячі гривень. Вжитими заходами працівниками карного розшуку викрито Інну, 1994 р.н., яка зізналася у вчинені вказаного кримінального правопорушення. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зараз правопорушницю відпущено під особисте зобов’язання. 

До Портофранківського ВМ надійшло повідомлення оператора «102» про те, що з салону автомобілю 31-річної Олени викрали мобільний телефон. В ході проведення слідчо-оперативних заходів працівниками карного розшуку викрито раніше засудженого 50-річного Ігоря, який зізнався у вчинені злочину. Вказані відомості внесені до Єдиного реєстру досудового розслідування згідно ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

До Кодимського РВ міліції надійшла заява від Сергія 1979-го р.н. про те, що під час продажу його автомобіля потенційний покупець сів в машину прокатитися та поїхав у невідомому напрямку. Ні грошей, ні автомобіль зловмисник повернути відмовляється. Вжитими заходами було викрито 28-річного Андрія. Вживаються заходи щодо затримання правопорушника. 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...