На Донеччині затримали керманича авто, який скоїв наїзд на пішоходів і зник із місця події

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинув 17-річний юнак, інший травмований. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

У понеділок, 21 вересня, близько 23 години 35 хвилини, по вулиці Комяхова міста Слов’янська, водій автомобіля «ВАЗ-2107» виїхав на узбіччя проїжджої частини та скоїв наїзд на пішоходів 17-років та 19- років. Водій, залишивши автомобіль, із місця пригоди зник. Через деякий час 17-річний пішохід від отриманих травм помер у медичному закладі.

авто беглеца

Згодом правоохоронці встановили особу водія. Ним виявився 32-річний місцевий мешканець. У ході проведення розшукових заходів інспектори ДАІ знайшли горе-втікача в далеких знайомих.

 

Чоловік зізнався в скоєному та пояснив, що втік, бо злякався відповідальності.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 «Порушення Правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які управляють транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України

You may also like...