Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 18.11.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

Працівниками Котовського відділу поліції викрито жителя м. Котовськ, 1995 р.н., який в ході словесної перепалки, яка переросла в бійку, наніс опоненту, 1999 р.н., численні удари в область голови та тулуба. Внаслідок отриманих тілесних ушкодженнь останній помер на місці події. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) на ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Котовського ВП ГУМП.

До чергової частини Ізмаїльського відділу поліції із заявою звернувся 56-річний ізмаїльчанин, який повідомив, що невідома особа проникла до будинку, що розташований в с.Комишівка, звідки скоїв крадіжку телевізора. Вжитими заходами викрито неповнолітнього місцевого жителя. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Ізмаїльського відділу поліції звернувся 18-річний В’ячеслав, який повідомив, що невідома особа, під приводом подзвонити заволоділа його мобільним телефоном. Вжитими заходами викрито 27-річного Ігора. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

ВК ГУНП України в Одеській області

You may also like...