Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 28-29.11.2015

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 143 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До чергової частини Приморського ВП надійшла заява від 44-річного Андрія про те, що невідома особа з прилавку ринка незаконно заволоділа флеш-картою ручної роботи. Сума матеріального збитку становить 2000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні кримінального правопорушення викрито 43-річного Леоніда та 53-річного Бориса, від яких надійшли правдиві свідчення та вилучено речовий доказ.

 

До Малиновського ВП надійшла заява працівника одного з торгівельних закладів міста про те, що невстановлений зловмисник намагався викрасти чоловічу куртку вартістю понад 1400 гривень. Вжитими заходами у скоєнні вказаного кримінального правопорушення викрито 30-річного жителя м. Чернігова, від якого отримані правдиві свідчення про скоєння вказаного злочину та вилучено речові докази. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Ізмаїльського ВП викрито двох жительок села Кислиця, віком 17 та 27 років, які шахрайським шляхом, під приводом взяття в борг, заволоділи грошима односельця у сумі 70000 гривень. Від правопорушниць надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

 

До чергової частини Котовського ВП звернулась місцева мешканка, яка повідомила, що з території агрофірми невідома особа викрала 20 метрів мідного кабелю. Сума матеріального збитку становить майже тисячу гривень. Співробітниками карного розшуку викрито 47-річного Юрія та 33-річного Володимира. Від правопорушників надійшли правдиві свідчення про вчинення кримінального правопорушення. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

Інспекторами поліції Малиновського ВП проводиться досудове розслідування за фактом зловживання довірою з боку 29-річного одесита, який в травні поточного року заволодів транспортним засобом 52-річного Сергія, завдавши збитків останньому на суму 115 тисяч гривень. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

 

Працівниками Біляївського ВП викрито 30-річного жителя с.Усатове, у якого під час санкціонованого обшуку в підсобному приміщенні виявлено та вилучено приблизно 500 грамів речовини рослинного походження сіро-зеленого кольору, зовні схожої на марихуану та електронні терези з залишками речовини рослинного походження сіро-зеленого кольору. Вилучене направлено на дослідження.

 

Інспекторами поліції Малиновського ВП встановлено місце знаходження 29-річного мешканця м. Білгород-Дністровський, який перебував у розшуку.

 

ВК ГУНП України в Одеській області

You may also like...