Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 12-13.02.2016

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 118 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

Працівниками Фрунзівського відділу поліції викрито жителя с. Войничеве, 1986 р.н., за вбивство 43-річного чоловіка. Встановлено, що 08.03.2016 він спільно з товаришем на вулиці села вживали спиртні напої. Під час раптово виниклих неприязнених відносин між ними сталася сварка, в ході якої молодий чоловік руками та ногами почав наносити удари по голові та тулубу старшому товаришу. Після того, як потерпілий перестав чинити опір, він переніс його в кущі, які знаходились біля пам’ятника «Жалобливій матері», де прикидав сухим листям, а сам пішов з місця події. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку повідомлено про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

До Білгород-Дністровського ВП звернулась 34-річна жителька міста з заявою про те, що на вулиці невідомий чоловік забрав гроші у її неповнолітнього сина. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито 22-річного місцевого жителя. Чоловіка затримано та поміщено до ізолятору тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До Котовського ВП надійшло повідомлення про те, що з ножовим пораненням черева до лікарні доставлено 26-річного чоловіка. Правоохоронцями встановлено, що тілесні ушкодження постраждалому спричинила співмешканка, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

До Київського відділу поліції надійшла заява від співробітника торгівельного центру про те, що невстановлена особа, шляхом вільного доступу, скоїла крадіжку понад двісті штук батарейок. Сума збитку становить п’ять тисяч гривень. Вжитими заходами викрито раніше судимого 27-одесита, від якого отримано правдиві свідчення.

До Суворовського відділу поліції надійшла заява від одесита, 1986 р.н., про те, що на пляжі «Лузанівка», невстановлений зловмисник відкрито заволодів його ланцюжком. Сума збитку становить 13000 грн. Вжитими заходами викрито раніше засудженого Дмитра, 1998 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...