Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 31.05.2016

Упродовж двох минулих діб до Єдиного реєстру досудових розслідувань підрозділами Національної поліції Одещини було внесено 66 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події.

До Київського відділу поліції надійшла заява від 25-річного одесита про те, що невідомі особи проникли до тамбурного майданчика на 9 поверсі житлового будинку по вул. Люстдорфська дорога, звідки таємно викрали секцію батареї. Вжитими заходами викрито двох чоловіків 30-ти та 34-х років. Отримано правдиві свідчення.

До Приморського відділу поліції надійшла заява від Валентини, 1947 р.н., про те, що невідомий зловмисник шляхом ривка відкрито заволодів її золотим ланцюжком. Вжитими заходами у скоєнні злочину викрито Олексія, 1988 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява від жителя м.Ізмаїл, про те, що невідомий зловмисник проник на подвір’я його будинку, звідки викрав двигун для човна. Вжитими заходами у скоєні злочину викрито Олександра, 1979 р.н., від якого отримано правдиві свідчення та вилучено речові докази.

До Малиновського відділу поліції надійшла заява від Станіслава, 1994 р.н., про те, що невідомий зловмисник з вул. Радісній, незаконно заволодів його автомобілем «ВАЗ 2103» червоного кольору. Сума збитку становить 22000 грн. Вжитими заходами у скоєні даного злочину викрито жителя Біляївського району, 1985 р.н., від якого отримані правдиві свідчення. Вилучено речові докази.

ВК ГУНП в Одеській області

You may also like...